jeżeli chodzi o kupowanie warzyw i owoców w markecie to ja bardzo dziękuję bez smaku zapachu nie wiadomo w sumie co jesz pomidora czy nektarynkę a na targu to już inna bajka pachnące,soczyste świeżutkie dlatego ja osobiście wole zapłacić więcej ale przynajmniej wiem co jem
ologaw napisał(a):jeżeli chodzi o kupowanie warzyw i owoców w markecie to ja bardzo dziękuję bez smaku zapachu nie wiadomo w sumie co jesz pomidora czy nektarynkę a na targu to już inna bajka pachnące,soczyste świeżutkie dlatego ja osobiście wole zapłacić więcej ale przynajmniej wiem co jem
Pozwolę sobie nie zgodzić. Kupowaliśmy wszelkie owoce na straganach. Po kilku dniach podjechałem na większe zakupy do marketu w Makarskiej. Tam nakupiłem owoców i warzyw różnej maści w cenach od 1/3 do 1/5 ceny ze straganu. I powiem tylko jedno poza ceną nie było żadnej różnicy. Zresztą wcale bym się nie zdziwił gdyby na straganach królowały owoce i warzywa wcześniej zakupione w markecie. Pamiętajcie, że dokładnie to samo danie, dokładnie o tym samym smaku jest takie samo u nas w domu jak i spożywane na tarasie z widokiem na Adriatyk. Ale zawsze 90% ludzi będzie twierdzić, że jest 10 razy smaczniejsze tam nad Adriatykiem. Nie mamy żadnej gwarancji, że na straganie kupujemy lepszy towar niż w markecie (ja osobiście jestem przekonany, że ten sam).
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne