Kevlar napisał(a):A jak na tej stronie znaleźć ceny produktów nie będących w promocji?
Zakładka internet prodavaonica
napoje to bezalkoholna pića.
Pozdrawiam
Kevlar napisał(a):A jak na tej stronie znaleźć ceny produktów nie będących w promocji?
larry123 napisał(a):Ceny są takie, że jak coś się kupi taniej to to drugie kupimy drożej. Ale najkożystniejsze ceny są w Konzumie i w Tommym. O wiele droższą rzeczą w Chorwacji są napoje ( 1,5 l wody ok 2,70 zł, a w Polsce ok 1,50 ), więc lepiej zabrać zgrzewkę minaralnej, bo jest smaczniejsza i tańsza.
larry123 napisał(a): więc lepiej zabrać zgrzewkę minaralnej, bo jest smaczniejsza i tańsza.
pejter napisał(a):larry123 napisał(a): więc lepiej zabrać zgrzewkę minaralnej, bo jest smaczniejsza i tańsza.
warto dla 7pln oszczędności taszczyć ze sobą zgrzewkę wody ciekawa opcja, nie wiem czy nie wyjdzie na to samo cenowo jak sobie uświadomimy że obciążone auto więcej pali
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):larry123 napisał(a):Ceny są takie, że jak coś się kupi taniej to to drugie kupimy drożej. Ale najkożystniejsze ceny są w Konzumie i w Tommym. O wiele droższą rzeczą w Chorwacji są napoje ( 1,5 l wody ok 2,70 zł, a w Polsce ok 1,50 ), więc lepiej zabrać zgrzewkę minaralnej, bo jest smaczniejsza i tańsza.
Bardzo dobrym rozwiązaniem jest też picie przefiltrowanej wody z kranu z dodatkiem cytryny. Naturalnie, zdrowo, tanio.
My w domu używamy Brity(woda jest zdatna do picia i bez filtrowania, ale jest dość twarda i choćby dlatego lepiej filtrować)... Jeśli ktoś w pl z tego (lub czegoś podobnego) korzysta,to może warto spakować i to (jeśli jedzie się na urlop samochodem); chyba lepiej niż wieźć zgrzewki wody; na miejscu kupować cytryny i już.
Pozdrawiam
pejter napisał(a):larry123 napisał(a): więc lepiej zabrać zgrzewkę minaralnej, bo jest smaczniejsza i tańsza.
warto dla 7pln oszczędności taszczyć ze sobą zgrzewkę wody ciekawa opcja, nie wiem czy nie wyjdzie na to samo cenowo jak sobie uświadomimy że obciążone auto więcej pali
yskyerka napisał(a):Kasiu, Britę w takim razie zabieram, ale ja to ja, wypiję, ale dziecku chyba takiej kranówy lepiej nie podawać co? Nawet przefiltrowanej.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):yskyerka napisał(a):Kasiu, Britę w takim razie zabieram, ale ja to ja, wypiję, ale dziecku chyba takiej kranówy lepiej nie podawać co? Nawet przefiltrowanej.
Woda jest naprawdę w porządku (ja filtruję ze względu na kamienie nerkowe) . Tutaj wszyscy, nawet dzieciaki, piją prosto z kranu (przynajmniej u nas na wyspie). Najlepszy test: zaobserwować jak robią miejscowi...
Pozdrawiam
pejter napisał(a):pam napisał(a):A ja taszczę, ale głównie dlatego że piję tylko Muszyniankę albo Piwniczankę. Nawet jak jestem w Polsce to szukam sklepu z tą wodą. Inna mi nie podchodzi.
a no to ma sens
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Kevlar napisał(a):A jak na tej stronie znaleźć ceny produktów nie będących w promocji?
Zakładka internet prodavaonica
napoje to bezalkoholna pića.
Pozdrawiam
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne