Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja - Brazylia na Mundialu!!!

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 23.12.2005 08:54

może wystąpimy o przyznanie jakiejś puli biletów na croforum???
w sumie też graliśmy onegdaj mecze:):):)

wtedy Listek rzuciłby może kilka sztuk?????
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 23.12.2005 09:42

antek napisał(a):może wystąpimy o przyznanie jakiejś puli biletów na croforum???
w sumie też graliśmy onegdaj mecze:):):)

wtedy Listek rzuciłby może kilka sztuk?????

Ale musielibyśmy być zarejestrowani jako jakiś LZS to wtedy bilety pewne. Np. LZS Cro.pl FC :oczko_usmiech:
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 23.12.2005 11:27

dokładnie o tym myślałem!!!!
zgłosić druzynę do rozgrywek w styczniu w jakiejś C klasie i juz mamy z 4 bileciki!!!
myslę, że najsprawiedliwiej byłoby gdybyśmy te bileciki rozprowadzili alfabetycznie według nicków....
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 23.12.2005 11:56

Wg mnie na mecz Chorwacja-Brazylia wszyscy Cromaniacy powinni dostać bilety za free od Ambasady HR w Polsce... :lol: Jak myślicie?
Oj udziela już mi się nastrój świąteczny... :lol:

P.S.
Z mojej wyprawy do Dortmundu na mecz Niemcy-Polska nici!
Bo moi znajomi Niemcy są zdegustowani komercją ich Mundialu a i sami mają nikłe szanse na bilety, które są wyłącznie imienne za okazaniem dowodu tożsamości.
A najbardziej Niemiaszki nie mogą przeboleć faktu że jednym z głównych sponsorów mundialu jest amerykański browar Budweiser i na stadionach poza nim nie będzie można kupić ich rodzimym, nota bene niezłych browców. :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Kultura chorwacka