Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja 6Polaków aresztowanych za włamanie do jubilera

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2007 19:34

Leszek Skupin napisał(a):Piotrek, ale musisz przyzynać, że rameczki są prześliczne :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :lool: :sm:

Prześliczne :?: :?: :?: Lesiu one są....mniamniuśne :!: :!: :!: :oczko_usmiech: :lol: :oczko_usmiech: :papa:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 22.06.2007 21:36

Nasze Janosiki też juz w ramkach. :D Ciekawe czy osądzą ich w Chorwacji czy będzie ekstradycja do Polski. :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 22.06.2007 22:26

Ja jestem ciekaw gdzie siedzą. Czy mają celę z widokiem na Jadran :?: Trochę przedłużyły im się wakacje na koszt Chorwatów. :papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.06.2007 07:52

Jak dojdzie do ekstradycji to chyba im trochę miny zrzedną :lol: OBY :!: :evil: Będą mieli cele z widokiem na ...... no na co mogą mieć widok :?: :lol:
irko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) irko » 23.06.2007 10:27

jakis czas temu aresztowano w polsce turystow pedofilów z niemiec

czy z tego powodu wszyscy niemcy maja posypac glowy popiolem i chodzic na kolanach?

duzy kraj,
duzo roznych ludzi
i zdazaja sie tez tacy

ir
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.06.2007 12:26

Irko nie wiem jak Ty, ale ja nie zamierzam posypywać głowy popiołem :D. NIC nie ukradłem, nikomu krzywdy nie zrobiłem. Niech sądzą (byle surowo) tych, którzy SĄ winni :!:
lider
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lider » 23.06.2007 12:31

Vandall napisał(a):Wstyd - to kraść :?
Ja tam się nie wstydzę bo nic nie ukradłem a zbiorowa odpowiedzialność juz sie skończyła - ciekawe kiedy Polacy to zrozumieją - i przestaną sie wstydzić jeden za drugiego.

Ja bym ich do kamieniołomów na 2 sezony,może to by innych"przediębiorczych" : rodaków odstraszyło :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.06.2007 13:12

lider miałem lepszy pomysł :lol:
Leszek Skupin napisał(a):50 lat karmienia za darmochę :?: 8O :evil: A do budowy autostrad pogonić :!::!::!::!: Oczywiście przez te 50 lat :evil: pod nadzorem konnych z giwerami gotowymi do strzału :evil:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 23.06.2007 20:22

Vandall napisał(a):Wstyd - to kraść :?
Ja tam się nie wstydzę bo nic nie ukradłem a zbiorowa odpowiedzialność juz sie skończyła - ciekawe kiedy Polacy to zrozumieją - i przestaną sie wstydzić jeden za drugiego.

Może tak jak ja zaczniecie wreszcie upominać, wyszczególniać, obrazować to i owo, w zasadzie wszystkim wszem i wobec...
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 24.06.2007 18:51

Majeczko, nie wiem czy Ci o to chodzi co napiszę poniżej:
Niedawno jechałem samochodem za innym. I nagle, podczas jazdy, prawie w środku miasta z jego okna "wylatuje" pusta butelka typu "PET" ok. 1,5l. Wkurzyłem się. Za około 400 m czerwone światło. Moje emocje wtedy jeszcze nie opadły, więc wychodzę i mówię kierowcy - oczywiście przez zamknięte okno :cry: że nie daje się takiego wychowania dzieciom (w samochodzie chyba rodzina tj. facet, kobieta i dwójka dzieci). Kierowca zareagował jak przysłowiowy BURAK. Śmiech , szydercze wyjaśnienie i komentarz, że "uczy młodych gdzie miejsce każdego z nas" :!: . Do teraz zastanawiam się jaki cel ma jego edukacja :roll: . Najgorsze jest to, że dzieciaki w samochodzie miały super ubaw jak mnie gość okładał epitetami. Pozdrowienia dla kierowcy srebrnego scenica (nowy typ) spotkanego .... gdzieś w Polsce :evil: Jednak upominać trzeba zawsze i każdego, do uporu - jednak na razie mi się odechciało :( :( :(

Pozdrawiam wszystkich
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 24.06.2007 19:49

Trzeba było sprzedać kopa w lusterko!
Na chamstwo mam uczulenie... :(

PozdraV
J.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.06.2007 10:17

...i zabulić za nie :?: :evil:. Ja też mam na chamstwo uczulenie. Ale w takich wypadkach mówię: "na głupotę jeszcze lekarstwa nie wynaleziono", a jak gość się oburza to mówię: "ja tylko tak sobie w powietrze powiedziałem a tu od razu reakcja :?: - coś w tym jest" i teraz koleś jest załatwiony słownie
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 25.06.2007 20:10

Dromader napisał(a):Majeczko, nie wiem czy Ci o to chodzi co napiszę poniżej:
Niedawno jechałem samochodem za innym. I nagle, podczas jazdy, prawie w środku miasta z jego okna "wylatuje" pusta butelka typu "PET" ok. 1,5l. Wkurzyłem się. Za około 400 m czerwone światło. Moje emocje wtedy jeszcze nie opadły, więc wychodzę i mówię kierowcy - oczywiście przez zamknięte okno :cry: że nie daje się takiego wychowania dzieciom (w samochodzie chyba rodzina tj. facet, kobieta i dwójka dzieci). Kierowca zareagował jak przysłowiowy BURAK. Śmiech , szydercze wyjaśnienie i komentarz, że "uczy młodych gdzie miejsce każdego z nas" :!: . Do teraz zastanawiam się jaki cel ma jego edukacja :roll: . Najgorsze jest to, że dzieciaki w samochodzie miały super ubaw jak mnie gość okładał epitetami. Pozdrowienia dla kierowcy srebrnego scenica (nowy typ) spotkanego .... gdzieś w Polsce :evil: Jednak upominać trzeba zawsze i każdego, do uporu - jednak na razie mi się odechciało :( :( :(

Pozdrawiam wszystkich

Zawsze i gdzie tylko mogę powtarzam, że przykład idzie z góry. To właśnie rodzice są wzorem do naśladowania dla swoich pociech.Opublikowałam na ten temat kilka artykułów i niestety wciąż wydaje mi się, że jest to kropla w morzu potrzeb naszego pseudo - kulturalnego społeczeństwa. Brakiem odwagi nas dorosłych jest wiedzieć co prawe, lecz tego nie czynić, lub nie reagować. No, ale cóż, rzeczywiście czasami mamy do czynienia z takimi właśnie BURAKAMI. Pozdrawiam :papa:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 25.06.2007 20:53

majeczka napisał(a):
Dromader napisał(a):Majeczko, nie wiem czy Ci o to chodzi co napiszę poniżej:

Pozdrawiam wszystkich

Zawsze i gdzie tylko mogę powtarzam, że przykład idzie z góry. To właśnie rodzice są wzorem do naśladowania dla swoich pociech.Opublikowałam na ten temat kilka artykułów i niestety wciąż wydaje mi się, że jest to kropla w morzu potrzeb naszego pseudo - kulturalnego społeczeństwa. Brakiem odwagi nas dorosłych jest wiedzieć co prawe, lecz tego nie czynić, lub nie reagować. No, ale cóż, rzeczywiście czasami mamy do czynienia z takimi właśnie BURAKAMI. Pozdrawiam :papa:

Tomaszku nie kop pana, bo się spocisz. :wink:
IlonaNowa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) IlonaNowa » 03.10.2007 19:58

platon napisał(a):Auto co ukradli i jechali na włam było czteroosobowe ,a ich sześciu.
Także ten co prowadził dostanie jeszcze manadat . :wink:

wiocha na całego...nawet uciekac nie potrafili, tak jak nalezy, tylko od razu w najwiekszy korek do Omisa...łajzy i amatorzy,,, haha!!!
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Chorwacja 6Polaków aresztowanych za włamanie do jubilera - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone