Witam jeszcze raz "Desperata"
EEE.... tam ja bym chciała mieć tylu czytelników jak Kowolki , tylko nie umiem po ślonsku pisoć i nie byłam na Korsyce
travel napisał(a):A gdzie byliście , jeśi można wiedzieć ?
travel napisał(a):No dobra , nikt tego nie czyta ale przynajmniej potrenuję sobie pisanie i wklejanie zdjęć:
travel napisał(a):Po Splicie popędziliśmy do Trogiru...
Za to byliście wieczorem w Spliciekaszubskiexpress napisał(a):Nigdy nie byliśmy w Trogirze wieczorem.
Na Kamerlengo też nie byłam, choć ten widok z góry bardzo mnie kusił - odstraszyła nas nieco cena...kaszubskiexpress napisał(a):Zresztą na tej baszcie, czy wieży też nie byliśmy.
Franz napisał(a):travel napisał(a):No dobra , nikt tego nie czyta ale przynajmniej potrenuję sobie pisanie i wklejanie zdjęć
Trening czyni mistrza...
Pozdrawiam,
Wojtek
travel napisał(a):No dobra , nikt tego nie czyta ale przynajmniej potrenuję sobie pisanie i wklejanie zdjęć
te kiero napisał(a):podoba mi się bardzo ta wrześniowa Brela, z tego powodu jestem z Wami,
chcę się tam kiedyś wybrać właśnie po sezonie
piotrf napisał(a):
Mam nadzieję , że nie przeszkadza Ci spora gromadka towarzyszących podczas tego treningu
Pogoda nie zawsze nas rozpieszcza , ale na wakacjach najważniejsze jest zachowanie dobrego humoru . . .
Pozdrawiam
Piotr
ryszard22 napisał(a):Witamy,czytamy, ale piękna ta wasza Brela.Chyba się zatrzymamy w Breli w przyszłym roku.
Powrót do Nasze relacje z podróży