ASIULA HK napisał(a):A ja myślałam, że poszukasz
No zmieniłem na poprawne politycznie.
kulka53 napisał(a):longtom napisał(a):Ciekawe czy się domyślisz jaki kraj chętnie bym do tej listy dopisał
Niech sobie Leon jedzie gdzie chce....
Bo jak najpierw pojedzie TAM
, to już nigdzie więcej pojechać mu się nie będzie chciało
Zorbaczymy, może tam też wpadniemy
ELIMAR napisał(a):Czekam na następną , choć jak zapowiadasz z innego regionu
W tym roku nie planujemy wyjazdu
, ale w przyszłym już tak.
maslinka napisał(a):Na pewno po kilkuletniej przerwie odbiera się Cro trochę inaczej. Może i w naszym przypadku najwyższa pora tę przerwę zrobić. Tylko czy powrót nie będzie rozczarowaniem...
Prawie każdy zachwycał się
Kevinem za pierwszym razem, potem chętnie do niego w święta wracamy, ale coraz mniej śmieszy
A tak poważnie, jeśli inne miejsca nas zawiodą, to tym chętniej wrócimy.
Mój szef pojechał kiedyś na zawody do Splitu z córką, na tydzień, wpadał na Brać.
Po powrocie stwierdził, że szału nie ma w tej Chorwacji i że Włochy to jest to, ale on pierwsze swoje wakacje dwie dekady temu spędził właśnie we Włoszech i może to, gdzie spędzamy pierwsze swoje wakacje określa jak postrzegamy miejsca, które odwiedzamy później.
Krzychooo napisał(a):Dziś - widząc turystów robiących sobie zdjęcia z palmami, uśmiecham się pod nosem, ale i trochę im zazdroszczę
.
To mamy podobnie. Z łatwością z tłumu można wyłapać tych, którzy debiutują.
Myślę, że zostaliśmy też odrobinę rozpieszczeni. Całe życie wczasy w polskich lasach ( świetne wspomnienia mimo wszystko ) aż tu nagle palmy, skwar i cała reszta. Z czasem trochę spowszedniało po prostu. Do dobrego można szybko przywyknąć
mrw80 napisał(a):kaszubski pójdę za tłumem...
Świetna relacja, piękne zdjęcia no i żona jak wino
26-te M
Witam, dopisuję
Dzięki.
Lednice napisał(a):Lazurowe Wybrzeże lubi dużą kasę, potem jeszcze większa kasę, a potem jeszcze większą kasę
No tam to z workiem kaszy i wiadrem sosu
Sara76 napisał(a): Masz rację, że jest jeszcze wiele miejsc do zobaczenia, ale chyba "nie obraziłeś się" na Chorwację tak na dobre?
Oczywiście, że się nie obraziłem, jesteśmy ciekawi po prostu innych miejsc.
CROberto napisał(a):Spełnienia planów wszelkich życzę...
Dziękujemy.
romuald22 napisał(a):Dużo było świetnych zdjęć i ciekawych komentarzy.
Dzięki.
Cieszę się, że wytrwałeś.
woka napisał(a):PS
doczytałem. Przecież to 19 dni i objechane prawie całe wybrzeże. Taniej być nie mogło a moim zdaniem - za tyle dobrego to niedrogo.
No właśnie.
Gdyby podzielić to na 19 dni, to wychodzi 550 zł za dzień.
Czyli ok 7700 za dwa tygodnie z właściwie pełnym wyżywieniem. Kwota może szokować, ale po wzięciu pod uwagę szczegółów, chyba trochę mniej.
piotrf napisał(a):Obojętnie gdzie Was poniesie następnym razem - masz we mnie wiernego kibica
Czytam to z największą przyjemnością.
drakul napisał(a):mam nadzieję, że niektóre z tych miejsc odwiedzę w wakacje...
Witam.
Dzięki.
Aldonka napisał(a):A coś mi się zdaje, że i do Cro jeszcze kiedyś wrócicie
Może szybciej niż kiedyś.
Wystarczy, że pierwsze miejsce nas zawiedzie, możemy stracić ochotę na dalsze poszukiwania.
marko350 napisał(a):Dzięki za relację
Szkoda, że nie wszystkie zdjęcia obejrzałem......
Nic ciekawego, z daleka i niewyraźne
Dzięki.
janusz07 napisał(a):fajne wspomnienia i ciekawe podsumowanie, pomoże przy planach na następne wakacje. Pozdrawiam i życzę udanych podróży.
Fajnie jeśli pomoże, sami odwiedzaliśmy miejsca opisane w relacjach.
Dzięki.
te kiero napisał(a):btw: dość często zmieniasz samochody, ciekawi mnie powód zmiany Voyagera na Audi
Mazdę kupiłem w 1999 roku XX wieku
Sprzedałem w styczniu 2014
Znasz kogoś kto miał tyle lat samochód ?
Gdy ją kupiłem, to znajomi mówili, ze nie zarobię na części, bo to "japończyk" itd.
Przez 15 lat wymieniłem oprócz eksploatacyjnych oczywistości tylko silnik krokowy kupiony na alledrogo za 50 zł
Voyager nie należał do mnie, ale do znajomych, którzy pojechali z nami a że było miejsce, to nasz został w domu. Do dzisiaj uważam tę markę za bardzo wygodny samochód i idealny dla większych rodzin. Ten był zagazowany, ale gdzieś znalazłem mapkę z gazowniami i nie było problemu.
marco156 napisał(a):Jestem
Zapewne ostatni.
Tym chętniej witam.
27 nicków na 'M"
Dzięki za miłe słowa.
anakin napisał(a):A potem się człowiek k...dziwi, że ryby takie drogie.
Ja ich nie robię, ja je zjadam.
tomekkulach napisał(a):o mało co nie dostałbyś Leonie bana za jedno z najlepszych zdjęć na tym portalu.
Widzę, że niektórzy zdążyli
Gdybym dostał bana, to miałbym więcej czasu na inne rzeczy.
Tuti napisał(a):Tą trasą przez Słowację wybrałem się dwa lata temu
A ludzie narzekają na złe drogi w Polsce