Ostatni rzut oka...
I kierunek ....
Nie wiem co to za fasola rośnie na drzewie
Tym razem to co większość ogląda z góry...
Fotka z 2006 roku..
My obejrzymy z dołu...
Ale o tym po weekendzie....
kaszubskiexpress napisał(a):Nie wiem co to za fasola rośnie na drzewie
Vjetar napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Nie wiem co to za fasola rośnie na drzewie
Rogač (biljka).
A jaka nalewka dobra...
longtom napisał(a):Vjetar napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Nie wiem co to za fasola rośnie na drzewie
Rogač (biljka).
A jaka nalewka dobra...
To może to moje to też rogač, tyle że grecki
pzdr
Potter napisał(a):Uprzedziłeś mnie . Też tam byliśmy i też mam zamiar wstawić zdjęcia ... Tylko po Twoich któż zechce na moich zawiesić oko ...
andeo napisał(a):Ja również niedługo będę wstawiać fotki z Trsteno ,ale na dole nie byłam,to chociaż u Was popatrzę.
Vjetar napisał(a):longtom napisał(a):Vjetar napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Nie wiem co to za fasola rośnie na drzewie
Rogač (biljka).
A jaka nalewka dobra...
To może to moje to też rogač, tyle że grecki pzdr
Hellas Rogač
gusia-s napisał(a):Być może za rok lub dwa, ten teren będzie już niedostępny jeśli rządowe plany się powiodą i faktycznie ktoś się za to zabierze.
Nieruchomość jest własnością państwa. Rząd już ogłosił przetarg na składania ofert przez inwestorów zainteresowanych uzyskaniem prawa budowlanego i użytkowania nieruchomości w Kupari na okres 99 lat. Oferty te były niewiążące po obu stronach. Miały tylko na celu "orientację w terenie" W marcu 2014 zgłosiło się 6 zainteresowanych min. touroperotor TUI . Właściwy przetarg na wyłonienie inwestora miał być ogłoszony jeszcze w tym roku. Tu więcej aktualności na temat tego projektu.
tu 1
tu 2
tu 3
Więc spieszyć się z odwiedzaniem bo niedługo będzie tam plac budowy
kaszubskiexpress napisał(a):
Powrót do Nasze relacje z podróży