andeo napisał(a):Zaciekawił mnie ten drugi artykuł ,o przeciwatomowym bunkrze w Konjicu ,marszałka Tito,był tam ktoś?
Podobno marszałek Tito był.
andeo napisał(a):Zaciekawił mnie ten drugi artykuł ,o przeciwatomowym bunkrze w Konjicu ,marszałka Tito,był tam ktoś?
romuald22 napisał(a):andeo napisał(a):Zaciekawił mnie ten drugi artykuł ,o przeciwatomowym bunkrze w Konjicu ,marszałka Tito,był tam ktoś?
Podobno marszałek Tito był.
Elizasz napisał(a):Oj, tez lubię wchodzić do takich miejsc
czekor68 napisał(a):Już ostro zabrano się za te tereny w Srebreno jak rok temu tam byłem wyburzano duży Hotel w tym roku na jego miejscu stoi prawie gotowy
beci37 napisał(a):mam zasadnicze pytanie bo widzę ,że wy w podróży cały czas...jak to jest z tym wynajmowaniem kwater na 1 lub 2 dni?
adamk3 napisał(a):"zbudowany kosztem ponad miliarda dolarów"
te kiero napisał(a):odkrywacie ciekawe zakamarki Dubrownika i całej Cro, których na forum trudno szukać
kaszubskiexpress napisał(a):... Kupari ...
andeo napisał(a):Dzięki Januszu za filmik Bunkier zarządzany przez wojsko..hmmmm,czyli nie można zwiedzić?
Calapula napisał(a):andeo napisał(a):...
Dzięki Januszu za filmik Bunkier zarządzany przez wojsko..hmmmm,czyli nie można zwiedzić?
Wystarczy obejrzeć początek tego filmiku aby znać odpowiedź na to pytanie. Zachęcam do oglądania.
Powrót do Nasze relacje z podróży