kaszubskiexpress napisał(a):Kajaki są teraz w modzie, wcześniej tego nie widziałem...
Nie żartuj
pzdr
kaszubskiexpress napisał(a):...100 kun za osobę tam i z powrotem, za jedną stronę 60 kun.
kaszubskiexpress napisał(a):Knajpa u góry pusta, biorąc pod uwagę ceny w niej, w ogóle nas to nie dziwi...
dhmegi napisał(a):
Zaintrygowało mnie jedno z Twoich fantastycznych zdjęć, dlatego pytam: što na nebu sja visoko ?
travel napisał(a):Ceny w knajpie na górze Srd raczej nie odstraszają ludzi, bo we wrześniu przed zachodem słońca były zajęte wszystkie stoliki
krutom napisał(a):Knajpa była pełna, mimo cen
longtom napisał(a):Nie żartuj :D
dhmegi napisał(a): Pogoda nas rozpieściła (prawda!!!). Inni nie mieli tyle szczęścia podczas tegorocznych wakacji.
dhmegi napisał(a):Zaintrygowało mnie jedno z Twoich zdjęć
maniust napisał(a):GOLDEN napisał(a): 8O 8O 8O po co mu noktowizor w wodzie :?: :mrgreen:
:lool: :lool: :lool: :lool:
Zwaliłem się z fotela.........
Elizasz napisał(a):A te kwiatki w oknie mogą być sprzed 2 lat, wyglądają na storczyki i te są długowieczne
te kiero napisał(a):mieliśmy w tym roku bardzo intensywny urlop, zobaczyliśmy wiele, ale przy Waszym to drobnostka
mervik napisał(a):maniust napisał(a):CROberto napisał(a):Leon Zawodowiec- tylko czymś innym "strzelasz" :oczko_usmiech:
Ja strzelam tym samym , ale jeszcze tym nie byłem w Cro. :oczko_usmiech:
Maniek jeszcze raz na korepetycje do Leona :oczko_usmiech:
piotrf napisał(a):Do środy trochę czasu jest . . . :wink: to sobie jeszcze raz zdjęcia pooglądam :)
Powrót do Nasze relacje z podróży