Bocian napisał(a):travel napisał(a):To na pewno jest polski burak - jeszcze mu tylko sandałów brakuje
Albo gość ma jakieś schorzenie skóry na stopach i nie może ich wystawiać na słońce...
mysza73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Za rok wygram łorldpressfoto i będzieta mówić do mnie Pan Leon. :evil:
Panie Leonie, te nocne są cudne .
Vjetar napisał(a):Rozumiem, postanowiłeś to rozchodzić...
andeo napisał(a):Chyba te same kwiatki ,za dnia ,dwa lata temu
mervik napisał(a):...i żona tak spokojnie się przyglądała jak robisz tym wieszakom zdjęcia :roll: :oczko_usmiech:
czekor68 napisał(a):Wieszaki w Dubrovniku to chyba widok powszedni
wukor napisał(a):Też trafiliśmy raz na paradę wieszaczków ale parami byli ;)
Stasiek18 napisał(a):Fotki jak zwykle CUDO
:D
krutom napisał(a):Fajne te nocne zdjęcia, prawie tak fajne jak .... "wieszaki"
:papa:
anakin napisał(a):Poza z gatunku......... coś mi się do doopy przykleiło...
JACU napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Nigdy więcej !!!
Usłyszałem słowa żony zamiast tradycyjnych cześć kochanie.
Co się stało ?
Nigdy więcej nie oczekuj ode mnie, ze będę szefa prosić o 3 tygodnie urlopu, prawie zszedł na zawał.
Żyje ?
No żyje.
Dał urlop ?
No dał.
:wink:
Czytam od początki i czekam co powiedziała małżonka po powrocie czy było to "nigdy więcej "
bluesman napisał(a): Poza powyższą wypowiedzią jak widzę niewiele tolerancji... :lol:
ita napisał(a): mógł chociaż jakieś jasne założyć
Bocian napisał(a):Dawaj Leszek bo nudą zaczęło wiać niemiłosiernie
kaszubskiexpress napisał(a):mysza73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Za rok wygram łorldpressfoto i będzieta mówić do mnie Pan Leon. :evil:
Panie Leonie, te nocne są cudne .
Ależ Ty się szybko się uczysz. :mrgreen:
kaszubskiexpress napisał(a):Bocian napisał(a):Dawaj Leszek bo nudą zaczęło wiać niemiłosiernie
No to jadziem...
:hut:
kaszubskiexpress napisał(a):mervik napisał(a):...i żona tak spokojnie się przyglądała jak robisz tym wieszakom zdjęcia :roll: :oczko_usmiech:
Nadal walczę, żeby zaczęła ze mną rozmawiać. :P
mysza73 napisał(a):Liczyć też się naumiłam i tych Twoich zdjęć ciągle za mało mi wychodzi .
Bocian napisał(a): A z nich takie Roberty Redfordy jak z koziej dupy klarnet
longtom napisał(a):Całkowicie zgadzam się z tą tezą, z tym, że dotyczy to nie tylko Dubrownika.
Darkos napisał(a):Na jakich "czasach" robiłeś te nocne?
mervik napisał(a): ...no cóż.... święta niedługo ....
Powrót do Nasze relacje z podróży