asscro napisał(a):Witaj Leonie!
Jak to się mówi :lepiej późno niż wcale.
Cześć.
Fajnie, że ktoś tutaj jeszcze zagląda.
Pozdrawiam.
asscro napisał(a):Witaj Leonie!
Jak to się mówi :lepiej późno niż wcale.
kaszubskiexpress napisał(a):Teraz czas na Włochy, południe Hiszpanii, Lazurowe Wybrzeże. Chcemy zobaczyć czy gdzieś indziej też nas lubią.
zauroczona napisał(a):Uff, aż musiałam uspokoić emocje po przeczytaniu Twojej relacji - żeby nie praca pewnie nie trwałoby to trzy dni Urlop się zbliża, więc wpadłam znowu na Forum w poszukiwaniu ciepełka i dobrego nastroju urlopowego przed naszą tegoroczną, 6-tą już Chorwacją i znalazłam Twoją świetną relację okraszoną pięknymi zdjęciami - to była wielka przyjemność Ubiegłoroczny urlop spędziliśmy w Italii - jeśli mogę polecić Tobie kolejny kierunek to zdecydowanie Italia - Toskania, Rzym, Monte Cassino, Gargano.. - Włochy są cudowne i jestem ich głodna nadal więc kolejne w planie niebawem Az nabrałam apetytu, żeby zrobić relację z mojej Italii może...
Pozdrawiam gorąco
Również Megacromaniaczka - z Ełku
marek_l napisał(a):Można poprosić o przesłanie oryginalnego pliku, albo chociaż informacje Exif z fotki z makami z pierwszego postu tego wątku?
marek_l napisał(a):Można poprosić o przesłanie oryginalnego pliku, albo chociaż informacje Exif z fotki z makami z pierwszego postu tego wątku?
gianni37913 napisał(a):Witam, to mój pierwszy post tutaj, choć czytam relacje od dawna. W Chorwacji pierwszy raz byliśmy w 2006 r. roku - Istria i KRK.
Jeśli chodzi o ten wątek... to świetna relacja... pomogła nam ... w 2017 r. HVAR...
gianni37913 napisał(a):zauroczona napisał(a):Włochy są cudowne
Jeśli chodzi o ten cycat... też polecam Toskanię.
kaszubskiexpress napisał(a):marek_l napisał(a):Można poprosić o przesłanie oryginalnego pliku, albo chociaż informacje Exif z fotki z makami z pierwszego postu tego wątku?
Hej.
Wyślij mi proszę swój adres email.
Wyślę Ci kilka fotek z makami z tego miejsca.
moominko napisał(a):Dziękuję za zajefajne fotostory
marek_l napisał(a):Niestety nie mam jeszcze uprawnień na forum do wysyłania prywatnych wiadomości. CHciałbym się tyko dowiedzieć, jakich ustawień użyłeś podczas fotografowania maków z małą głębią ostrości (rozmyte tło). Mam taki sam aparat i nie potrafię uzyskać takiego efektu. Exif ze zdjęcia byłby wystarczający.
Używałeś jakichś fitrów na obiektyw HS10?
miro78 napisał(a):Leon no nie gadaj, że filt polaryzacyjny zdziała takie cuda Jak dla mnie za duża i to bardzo ingerencja programu zewnętrznego
Powrót do Nasze relacje z podróży