Potter napisał(a):Mam nadzieję, że już niedługo gdzieś się wybierzesz i będzie okazja do oglądania Twoich fotek.
Franz napisał(a):Oby kolejne wakacje przyniosły jeszcze więcej atrakcji i miłych wrażeń.
ania_skce napisał(a):Z przyjemnościa przeczytałam całość.
V-i-v-a-l-d-i napisał(a):Leonie
Zdajesz sobie sprawę, że masz chłopaku talent. Cieszy mnie to ogromnie, bo fajnie mieszkać blisko utalentowanych ludzi ))).
darek1 napisał(a):Nic juz tak nie cieszy jak kiedyś. Ten pierwszy raz był najpiękniejszy.
misiorwroc napisał(a):W temacie zdjęć z ławeczkami z LUN ...
brygidka10 napisał(a):Witam serdecznie autora relacji i wszystkich czytających
mervik napisał(a):Andzia* napisał(a): zdjęcia prawdziwy majstersztyk......cudne
...a ci nationala geografika jeszcze się zastanawiają
Belluna napisał(a):Eee... tam, tegoroczne wakacje planuje i na forum NIE-CRO "siedzi"
Bocian napisał(a):Leszek, uważaj bo w wątku o nartach gruba konkurencja Ci wyrosła
Tuti napisał(a): Miałem to samo po Hiszpanii, potem pierwszy raz pojechałem do Chorwacji (Novi Vinodolski) niby fajnie, ale jednak Hiszpania to jest to, ale następy rok było już Ciovo z Trogirem, potem Krk, Orebić no i mnie wciągnęło a o Hiszpani zapomniałem
nikusia1410 napisał(a):Witam!
Relacja .... "połknięta" w jeden dzień...
Pozdrawiam!
kroj napisał(a):Świetna relacja kaszubskiexpressie, niezłe oko do fajnych ujęć. Wróćcie do Cro i pisz dalej
Pozdrav!
Ela
krutom napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Ostatnio podczas tych wielkich upałów odwiedziliśmy 2 miasta w centrum Europy i bardzo nam się podobało ....
Jakaś relacyjka będzie
Powrót do Nasze relacje z podróży