Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja 2013

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kgaw
Podróżnik
Chorwacja 2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) kgaw » 23.01.2012 14:29

Witam wszystkich niestety w tym roku nie uda się wybrać CRO. Ale chcemy to zrealizować w 2013. Może za szybko o tym piszę ale naprawdę chcemy się dobrze przygotować do wyjazdu. Dlatego postanowiłem studiować to zacne forum i mam nadzieję dołączyć do cromaniaków. Termin w jakim planujemy wyjazd to ostatnie 2 tygodnie czerwca lu 2 pierwsze września. Jeszcze nie zdecydowaliśmy w którym terminie przedłużyć dzieciom wakacje. Mam prośbę do Was o rady odnośnie przygotowań co zabrać a co niekoniecznie. Jaki rejon Chorwacji wybrać ? Na razie padło na Podgore, Tucepi oraz Igrane.lub orebić
Kiedyś znalazłem tu na forum fajny check list ale nie mogę się teraz doszukać. Mam nadzieję, że w miarę upływu czasu wszystko się będzie klarować.
Liczę na wasza pomoc w planowaniu i doborze miejscówki.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.01.2012 14:35

kgaw napisał(a):Kiedyś znalazłem tu na forum fajny check list ale nie mogę się teraz doszukać.

Ten ?
kgaw
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kgaw » 23.01.2012 14:56

nie , tamta dotyczyła apartamentu ale ta także jest ok, ale pewnie ulegnie rozbudowaniu .
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 23.01.2012 15:13

kgaw napisał(a):nie , tamta dotyczyła apartamentu ale ta także jest ok, ale pewnie ulegnie rozbudowaniu .

Rozbudowaniu :?: 8O

Ja raczej mocno bym ją zredukował...
wawand
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wawand » 18.11.2012 14:40

Cześć. Też wybieram się do Chorwacji, z tym że moje plany są bardziej sprecyzowane.
- wyjazd 2 połowa czerwca (oscyluję ok. 17 czerwca),
- rejon, południowa dalmacja (Orebic)
- czas, wybieramy się w sumie na 3 tygodnie (2 w Chorwacji i 1 na powrót z dokładnym zwiedzaniem BiH)
Szukam kogoś żeby jechać wspólnie, większą ekipą raźniej, a i mniejszy problem z tanimi noclegami.
Jesteśmy w wieku 40 lat + 2 córki 9 i 16.
Pozdrawiam.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone