Witam wszystkich CROmaniaków i innych użytkowników tego portalu
Jest to moja pierwsza relacja dlatego proszę o wyrozumiałość i zrozumienie Niedawno wróciliśmy z Primosten i była to nasza druga niezapomniana przygoda z Chorwacją, ale może wszystko od początku. Pomysł wyjazdu nad Adriatyk narodził się w głowie mojej cioci, kiedy w 2011 roku wybraliśmy się ponownie do Świnoujścia. Jest to bardzo piękny kurort, ale można powiedzieć, że znamy go już od podszewki. Pogoda tego roku nas nie rozpieszczała , nie wspominając o komarach które gryzły niemiłosiernie. Postanowiliśmy, że następne wakacje nie będą tak wyglądały Postawiliśmy na Chorwację i to był strzał w dziesiątkę. Nie mogliśmy doczekać się kolejnych wczasów, dodam że był to nas pierwszy wyjazd na zagraniczne wakacje, dlatego nie wiedzieliśmy czego się spodziewać, ale rzeczywistość przerosła nasze oczekiwania. Nie wiedzieliśmy jaką miejscowość wybrać. Ciocia spędziła długie zimowe wieczory planując, czytając i przeglądając różne fora, aż pewnego dnia w telewizji zobaczyła transmisję w TVN meteo Majówka w Chorwacji - Primosten, wtedy właśnie zapadła ostateczna decyzja " wbijamy do Primosten".
To wstęp mam już za sobą, rok temu nie pisałam relacji dlatego pozwolę sobie dodać parę zdjęć z ubiegłego roku i napisać kilka zdań o wakacjach rok temu
Pozdrawiam