Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja 2006 - relacja z pobytu

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 27.04.2007 11:46

Janusz Bajcer napisał(a):Ale Wam dobrze, ja też bym chciał tam wrócić, ale żona i znajomi mają na razie (po 9 razie) dość Chorwacji :cry: :cry: :cry:
Ale wszystko wskazuje na to, że w 2007 r. relacja będzie z Grecji.

Obrazek

Na półwyspie Pelion są takie plaże.

:papa:

Nie martw sie Janusz ty to przynajmniej nad ciepłe wody jedziesz a z Grecji to rzut beretem i Cro. Ja tym razem mam w planach (przegłosowana zostałam przez pozostało rodzine) Mazury. Mam nadzieje że pogoda nam dopisze - jeśli nie to będą moje ostatnie wczasy w Polsce. :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.04.2007 11:50

No to teraz człowiek ma dylemat czego Ci życzyć :lol:
Ładnej pogody na wakacje, czy brzydkiej pogody, żebyś już zawsze potem mogła jeździć do Cro :lol: :? :?:
kw
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kw » 27.04.2007 12:42

zmrol napisał(a):Nie martw sie Janusz ty to przynajmniej nad ciepłe wody jedziesz a z Grecji to rzut beretem i Cro. Ja tym razem mam w planach (przegłosowana zostałam przez pozostało rodzine) Mazury. Mam nadzieje że pogoda nam dopisze - jeśli nie to będą moje ostatnie wczasy w Polsce. :D

żeby cie trochę pocieszyć - na długi weekend jedziemy za granicę, gdzie ma być nie za ciepło i deszczowo, zamiast siedzieć w kraju, gdzie ma być
przynajmniej pogodnie. I jeszcze za to trochę płacimy.
Krzysztof
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 27.04.2007 20:50

Bolo napisał(a):Witam Zibuś cieszy mnie niezmiernie fakt że w tym roku będziesz w SP naprzełomie czerwca i lipca. To może oznaczac że będziemy się mogli w końcu wspólnie napic karlovacko. Ja wyjeżdżam tradycyjnie z przyjaciólmi na dwa autka w sobotę 16 czerwca i myślę że w niedzielę rano zanurzę się w Jadranie. Tak że temat jest otwarty. Pozdrawiam!

Witaj Bolo !
Ja prawdopodobnie ( jeśli nic mi planów nie pokrzyżuje ) w niedzielę 24.06 wieczorem wyjadę z domu więc raniutko zamelduję sie u Juriśiców .
A TUTAJ wznowiłem temat Campingu w Svetim Petarze . Tam możemy poklachać po swojemu :wink:

A propos Karlowacko to i owszem ,ale i "koziego mleka " jak mówi Mitre trzeba popróbować :sm:
janusz07
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz07 » 25.06.2008 15:57

Dopiero przeczytałem. Super relacja , chyba się tam wybiorę. Dziękuję i pozdrawiam
J
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.06.2008 17:10

janusz07 napisał(a):Dopiero przeczytałem. Super relacja , chyba się tam wybiorę. Dziękuję i pozdrawiam
J

Lepiej późno niż wcale :wink: Dziękuję za pochwałę :lol:

I dlaczego "chyba" :?:
Janusz Januszowi mówi: bierz manatki i Rodzinę - Sveti Petar czeka :lol:
janusz07
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz07 » 25.06.2008 19:24

Po takiej zachęcie nie mam wyjścia, trzeba jechać. A Panu Januszowi Janusz bardzo dziękuje za wszystkie informacje, konkretne, treściwe, bardzo się przydają. Ale wyjazd dopiero 10.08,a już bym chciał.
Podziękowania i pozdrowienia
Janusz
Podróżnik2005
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Podróżnik2005 » 30.06.2008 08:26

Sv. Petar trochę za blisko ruchliwej ulicy jak na mój gust.
Ostatnio edytowano 30.06.2008 10:51 przez Podróżnik2005, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2008 09:30

Podróżniku2005 - wsadziłeś swoje krytyczne "trzy grosze" (3 pierwsze posty) odnośnie kempingów w Sveti Petar i masz do tego prawo.

Masz rację - kempingi są w pobliżu ruchliwej drogi, ale jak znajdzie się miejsce przy samym morzu , to aut prawie nie słychać.
Pisałem w relacji, że to jeden z minusów tych kempingów.

Kempingi w Sveti Petar maja swoich zwolenników i przeciwników , podobnie jak np. kemping "Pod Masliną" w Orasacu - jedni lubią tam i z powrotem chodzić na plażę 150 schodami , inni nie.

Czy znasz jakiś idealny kemping - bo ja nie , każdy kemping - duży lub mały ma swoje plusy i minusy.

A ponieważ gusta ludzi są różne (i dobrze) - każdy miłośnik spędzania wakacji pod namiotem znajdzie w Chorwacji kemping jaki mu pasuje.

Ja byłem na kilku różnych: na dużych -drogich i na małych-tanich (choć częściej na tych pierwszych) i na każdych pobyt uważam za udany.

W tym roku jadę na "molocha" i czeka mnie na nim "radocha" :lol:

Ps. Podróżniku2005 - ponieważ taki piękny nick zobowiązuje, czy możesz polecić jakiś kemping w Chorwacji na spędzenie cudownych wakacji.
Ostatnio edytowano 05.07.2008 23:33 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 2 razy
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2008 09:32

O - w między czasie jak pisałem odpowiedź , posta zmieniłeś :lol:

Ps. Na specjalną i osobistą prośbę Podróżnika2005 oraz za przeproszenie za niestosowny post - zmieniłem swój post powyżej usuwając z niego to , co napisał wcześniej Podróżnik2005 i czego się sam zawstydził.

Brawo Podróżniku2005 :lol: :papa:
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 05.07.2008 23:21

Bardzo fajna relacja a do tego "pokropiona piwem". :wink:
przem1978
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) przem1978 » 07.07.2008 23:07

Januszu Bajcer jesteś wielki !

16-25 sierpnia 2008 bede w Sveti Petar, ale nie camping a apartament i co zrobie przed wyjazdem ?

wydrukuje sobie wszystkie powyższe posty, których autorem jest Janusz Bajcer - lepszego przewodnika po tym miejscu nie znajdę :)

dzięki
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.07.2008 00:18

przem1978 napisał(a):Januszu Bajcer jesteś wielki !

16-25 sierpnia 2008 bede w Sveti Petar, ale nie camping a apartament i co zrobie przed wyjazdem ?

wydrukuje sobie wszystkie powyższe posty, których autorem jest Janusz Bajcer - lepszego przewodnika po tym miejscu nie znajdę :)

dzięki

Dziękuję - miłego zwiedzania :lol: :papa:

Ps. 1.60 w :hut: :smo:
Nives
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nives » 29.10.2008 21:20

Wlasnie przeczytalam cala relacje i co tu powiedziec 8O

PODZIWIAM :!:

(z wiele wzgledow)

W swietle tej relacji sprzed dwoch lat - czy mozna wiedziec gdzie byly kolejne wakacje 2007 & 2008 i gdzie Pan planuje wakacje 2009?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.10.2008 00:22

2007 Grecja - kokkino Nero - RELACJA

2008 Chorwacja/Istria/Funtana - kemping Valkanela - RELACJA
(niestety jeszcze nie skończona) :oops: :oops: :oops:

2009 gdzieś w Chorwacji :lol: :lol:
(może Sveti Petar :?: może Pakoštane :?:  może Primošten :?: może Rogožnica :?: ) - a może ponownie Funtana , bo znajomym , którzy byli tam pierwszy raz bardzo się podobało, ale będę ich namawiał na zmianę miejsca i zobaczenia trochę innej Chorwacji niż na Istrii :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja 2006 - relacja z pobytu - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone