rynioo napisał(a):janusz.w. napisał(a):Hejko!
Ja niestety przegrałem w głosowniu! Moja ekipa opowiedziała się za wyjazdem w 2006 r. do Włoch (w Cro byliśmy trzykrotnie). Jestem w trakcie opracowania trasy do Italii. W związku z tym mam pytanie: czy ktoś z Forumowiczów dysponuje jakimiś adresami www z informacjami o Włoszech? Czy istnieje podobne forum na temat Włoch?
pozdrawiam serdeczne wszystkich cromaniaków!
A może spróbuj jeszcze powalczyć o wyjazd do Cro w 2006
A jeśli już to maja być Włochy to polecam polnocną część jeziora Garda.Naprawdę przepiękne widoki i super miejsce wypadowe do Wenecji,Padvy czy Verony oraz w Alpy.
pozdrav
Fajnie,że nie jestem jedynym,który już planuje wakacje 2006.Bo moje dwie cromaniaczki mówią,ze to nie jest normalne planować wakacje we wrześniu.Pokażę im,że nie jestem jedyny
zawodowiec napisał(a):Myślę o samym dolnym końcu Chorwacji - Molunat, Prevlaka, dojechać przez Trebinje, drogą której jeszcze nie znam. Przy okazji zobaczyć bliżej miasteczka czarnogórskie, przez które 2 lata temu tylko szybko przejechaliśmy. Może znowu Hvar, powspinać się na skały nad głęboką wodą na zachód od Sv. Nedelji. Wjechać na Sv. Jure, jak nie rowerem to chociaż samochodem. W drodze powrotnej odwiedzić naszych gazdów w Lukovo Šugarje. Jak się da namówić kobietkę to jedniowy wypad w Durmitor albo Alpy Julijskie po drodze. Dużo jak na jeden wyjazd, coś trzeba będzie wybrać. A jak da radę zrobić drugi wyjazd to oczywiście... Albania!
Witam Grzegorz. też coś dzisiaj napisałem na temat planów w 2006r. Tylko żeby Nam miejsca na plaży nie zabrakło pozdr.Grzegorz G. napisał(a):A ja z rodzinka w lipcu 2006 zasuwam do Mimic na kwaterke.Bylem tam w tym roku i bardzo nam sie spodobalo a poza tym dobra baza wypadowa do zwiedzania.
Grzegorz.
P.S.Jeszcze tylko pazdziernik,listopad,grudzien,styczen,luty,marzec ,kwiecien,maj,czerwiec i lipiec i ......................WAKACJE....................oczywiscie w CRO.
petris napisał(a):Może nie masz takich zdjęc?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko