Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja 2006-plany wakacyjne

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Grzegorz G.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz G. » 07.10.2005 22:00

A ja z rodzinka w lipcu 2006 zasuwam do Mimic na kwaterke.Bylem tam w tym roku i bardzo nam sie spodobalo a poza tym dobra baza wypadowa do zwiedzania.
Grzegorz.

P.S.Jeszcze tylko pazdziernik,listopad,grudzien,styczen,luty,marzec ,kwiecien,maj,czerwiec i lipiec i ......................WAKACJE....................oczywiscie w CRO. :lol: :lol: :lol: :lol:
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 08.10.2005 07:56

Dla mnie wakacje także zaczynają się w październiku ! Już zaczynam planować. W tym roku byłem w Czarnogórze i bardzo mi się podobało. Czarnogóra wcale nie jest brzydsza od CRO. Nie wspomnę o cenach dużo niższych niż w Chorwacji. No i chciałbym pobyc tam dłużej. Jeszcze zobaczymy , poplanujemy.... Zastanawiam się też nad Grecją - wypad jak zwykle samochodem (Chalkidiki). Jeszcze nie byłem , ale kilka razy czytałem tutaj , że Grecja do Chorwacji nie umywa się. Jeśli rzeczywiście tak będzie to w przyszłym roku znowu wrócę CRO :wink:

Może teraz Korcula?
daro_
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro_ » 08.10.2005 09:57

W przyszłym roku, to chyba zachacze o Czarnogóre a po drodze oczywiscie Dubrovnik, bo w tym roku niestety nie przywitał mnie słońcem ,może za rok będzie łaskawszy, jezeli starczy czasu to chciałałbym poleniuchowac parę dni na Hvarze lub Korculi.
Pozdrawiam wszystkich.
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 08.10.2005 11:52

daro_ napisał(a):W przyszłym roku, to chyba zachacze o Czarnogóre a po drodze oczywiscie Dubrovnik, bo w tym roku niestety nie przywitał mnie słońcem ,może za rok będzie łaskawszy, jezeli starczy czasu to chciałałbym poleniuchowac parę dni na Hvarze lub Korculi.
Pozdrawiam wszystkich.

Ja w tym roku właśnie taką opcję przyjąłem : tydzień w Czarnogórze i 12 dni na Hvarze. Jeśli będziesz miała pytania to śmiało pisz.
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 08.10.2005 14:54

A ja to chyba jestem najbardziej z Was wszystkich zakręcony, a może nawet trochę gupi :?: bo zaczynam planować wyjazd przyszłoroczny na drugi dzień po powrocie do domu- w tym roku od 17 lipca siedze w sieci i czytam o wyspie Hvar.To jest mój cel; wyjazdu na 2006.Jadę jak zwykle w pierwszej połowie lipca.
Pozdrawiam.
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 08.10.2005 15:12

A ja ostatnio złapałem się na tym,że zaczynam już mysleć o roku 2007.Ale w domu nikomu o tym nie mówiłem ,bo jeszcze by mi wizytę u psychiatry załatwili. :lol:
ja1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ja1 » 08.10.2005 20:27

A ja to chyba jestem najbardziej z Was wszystkich zakręcony, a może nawet trochę gupi bo zaczynam planować wyjazd przyszłoroczny na drugi dzień po powrocie do domu- w tym roku od 17 lipca siedze w sieci i czytam o wyspie Hvar.To jest mój cel; wyjazdu na 2006.Jadę jak zwykle w pierwszej połowie lipca.
Pozdrawiam.

Witam !!
No to ja niestety jestem chyba " gupszy" od Ciebie, bo planowałem wyjazd na kolejny rok w czasie drogi powrotnej z Chorwacji.Było to nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni, tak iuż mam. Całe to planowanie i rozmyślanie o następnym wyjeździe przedłuża przyjemność z bycia tam, a zarazem uprzyjemnia czekanie .
Pozdrawiam !!
tSzzSt
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tSzzSt » 10.10.2005 10:32

u mnie w przyszlym roku Chorwacja pojawi sie raczej szczatkowo. Planuje pojechac pociagiem przez Serbie do Czarnogory, tam Durmitor kilka dni, kilka dni morze, a potem powrot przez Dalmacje, Metkovic i dalej do Sarajeva i do domu. Po drodze pewnie jakies "obozowisko" na Wegrzech.
Janqes
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janqes » 10.10.2005 14:36

jacol8 napisał(a):Dla mnie wakacje także zaczynają się w październiku ! Już zaczynam planować. W tym roku byłem w Czarnogórze i bardzo mi się podobało. Czarnogóra wcale nie jest brzydsza od CRO. Nie wspomnę o cenach dużo niższych niż w Chorwacji. No i chciałbym pobyc tam dłużej. Jeszcze zobaczymy , poplanujemy.... Zastanawiam się też nad Grecją - wypad jak zwykle samochodem (Chalkidiki). Jeszcze nie byłem , ale kilka razy czytałem tutaj , że Grecja do Chorwacji nie umywa się. Jeśli rzeczywiście tak będzie to w przyszłym roku znowu wrócę CRO :wink:

Może teraz Korcula?

Również mam podobne plany :wink: Z tym, że z nastawieniem wakacje - wycieczka, a nie wakacje - leżenie :roll:
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 11.10.2005 08:18

Przypadkiem zorientowałem się, że wypoczynek nad morzem jest ok ale naprawdę odpoczywam na intesywnych wyjazdach objazdowo-turystycznych - oczywiście organizowanych samemu , żadnych biur. W tym roku we wrześniu byłem na takim i zorientowałem się, że jeszcze nigdy tak nie odpocząłem. Tak więc ja w przyszłym roku daję Chorwacji od siebie odpocząć.
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 12.10.2005 17:40

Łukasz napisał(a):Przypadkiem zorientowałem się, że wypoczynek nad morzem jest ok ale naprawdę odpoczywam na intesywnych wyjazdach objazdowo-turystycznych - oczywiście organizowanych samemu , żadnych biur. W tym roku we wrześniu byłem na takim i zorientowałem się, że jeszcze nigdy tak nie odpocząłem. Tak więc ja w przyszłym roku daję Chorwacji od siebie odpocząć.

czemu w Warszawie nie ma takich ludzi jak TY?

My tak jezdzimy i zazwyczaj nie mamy z kim bo "nasze" programy sa za bardzo "napiete" i meczące......

Pozdrawiam A.
altama2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) altama2 » 27.10.2005 12:30

Jestem takim narwańcem jak Wy planowałem wyjazd zawsze po powrocie z mojej kochanej Korculi liczyłem miesiące, dni do wyjazdu aż do 7.05.05 kiedy to połamałem obie ręce i nie wyjechałem do Korculi i od tego roku nie planuje (,ale i tak wyjadę w2006 do Cro tyle że nie myślę o terminie .ale o Cro i tesknię jak diabli za tym morzem upałem i Karlovcko pivo i już nie długo tylko 9 miesiecy do lata.).ps. czy nie myśleliście o tym ,aby pogadać o Cro i nie tylko przez skype mój adres altama5110 zapraszam.
Jacek Grocvhowalski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek Grocvhowalski » 28.10.2005 09:50

rynioo napisał(a):
Plany to jest to co lubię jeśli chodzi o podróże

Zakładając ten temat miałem nadzieję,że właśnie trafię na takich samych gości jak ja.Dla których wakacje zaczynają się juz w październiku na etapie planowania wyjazdu.Ja tez uwielbiam planowanie wakacji w Cro.

pozdrav

Z Twojego postu wynika, że nie jestem osamotniony. Czase znajomi dziwią sie temu o czym obaj wiemy. Ja poprostu tą przyjemność przeżywam dwa razy. Raz na etapie planowanie, a drugi raz podczas pobytu wakacyjnego. Dla mnie jest to duża przyjemność w długie jesienne i zimowe wieczory. Pozdrawiam! :sm:
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 28.10.2005 23:17

Hvar, Trogir i może Lastovo. Bardzo chciałbym we wrześniu. Ale jak zmienię swoje mieszkanie na inne lokum, to będę musiał plany przesunąć na 2008 rok. :?
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 28.10.2005 23:50

Trebor napisał(a):Hvar, Trogir i może Lastovo. Bardzo chciałbym we wrześniu. Ale jak zmienię swoje mieszkanie na inne lokum, to będę musiał plany przesunąć na 2008 rok. :?

2008 :?: :!: :?: :!: Boże :!: :!: Czy tak długo można wytrzymac bez wyjazdu do Cro :?: :?: Mi wydaje się to niemożliwe :!: :!:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko