wicia napisał(a):Ja też wyjeżdżam do Chorwacji w przyszłym roku już w czerwcu.Chcę odwiedzić wyspe Hvar. W chorwacji będę poraz pierwszy i bardzo mi zależy aby ten wyjazd zaplanować do perfekcji , dlatego bardzo się ucieszyłam gdy znalazłam to forum wasze wypowiedzi są ciekawe, ale mam jeden mały problem wybieram się do miejscowości Sucuraj do apartamentu Mladen może ktoś tam był to proszę o jakąś opinie.A co do miejscowości to wasze zdania są podzielone jedni piszą że fajnie a inni że beznadziejnie , to jak tam jest napiszcie mi .
rynioo napisał(a):No cóż jesień idzie wielkimi krokami.Z kalendarza wyjazdowego na 2005 wynika,że w Cro jest już tylko jeden forumowicz,ze zlotu wszyscy zdążyli już szczęsliwie wrócić.Zaczyna się najgorszy okres w życiu cromaniaka.Pozostały nam jedynie wspomnienia i oglądanie zdjęć z naszych wyjazdów.
Proponuję wprowadzić trochę radości do smutnego jesiennego życia cromaniaka.Poplanujmy już nasze wujazdy na przyszły rok.Oczywiście na kalendarz wyjazdowy jeszcze za wcześnie,ale poplanować i pomarzyć zawsze można. :lol:
Ja napewno pojadę w drugiej połowie czerwca.Zawsze doCro tak jeździłem i nie zawiodłem sie na pogodzie,a poza tym ceny są jeszcze niższe a i nie ma takich tłumów.Jeden tydzień będę chciał spędzić na Korćuli bądź Hvarze,a drugi tydzień w okolicach Trogiru.Może 3 dni kosztem Trogiru spędzę w Słowenii w okolicach Bledu.Jednego jestem pewien na nocleg tranzytowy tym razem wybiorę Znojmo zamiast Mikulova.Jeszcze nigdy tam nie bułem a miasto na swoich stronach prezentuje się ciekawie.Mam już mawet namiar na ciekawy i dosyć tani pension.
Jeśli macie już jakieś plany bądź marzenia to piszcie.
pozdrav
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko