Temcza napisał(a):Marku,Igor i inni WrocLove Cromaniacy) Może jakies spotkanko raz w miesiącu? Co wy na to........może byc rynek.Pozdro
zawodowiec napisał(a):Igore, nazalost rijetko sam u Wrocławiu pa necemo se uskoro sresti, ali dobrodosao u nas forum!
Janusz Bajcer napisał(a):Temcza napisał(a):Marku,Igor i inni WrocLove Cromaniacy) Może jakies spotkanko raz w miesiącu? Co wy na to........może byc rynek.Pozdro
Wrocław cro.pl w tym temacie będziesz "w temacie" spotkanka"
Leon napisał(a):Igore pozdravljam na forumu. Sporadično sam u Wroclawu, a svaku jesen sam tjedan-dva u Szczecinu. Ova ekipa na forumu iz Wroclawa je super tako da se trebas naci s njima i nećeš imat problema s poljskim.
Pozdrav iz Splita Leon
MWN napisał(a):no więc czekam na propozycje...
igor77 napisał(a):Dobar dan svima!
Ja sam Hrvat koji od nedavno zivi u Wroclawu i na zalost jos uvijek ne zna tako dobro poljski jezik.
Bio bih jako zahvalan svima koji na ovaj nacin zele stupiti sa mnom u kontakt.
Unaprijed hvala svima koji se trude odgovoriti na ovaj post (i na polskom i na hrvatskom jeziku)
Dalmatino napisał(a):Sretan Bozic svima! Citam ovu temu i mislim da dobro bi bilo da napravimo jedan topic gdje cemo pisati samo na hrvatski pozdrav!
Dalmatino napisał(a):Sretan Bozic svima! Citam ovu temu i mislim da dobro bi bilo da napravimo jedan topic gdje cemo pisati samo na hrvatski pozdrav!
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko