jotem napisał(a):darek1 napisał(a):Koleżanka z jakiej jest partii politycznej, bo nie wiem jak mam się zachować?
Odpowiadaj na pytanie, bo nadałeś sobie avatorek jakbyś był ..........
janniko napisał(a):Słuchajcie!
Chorwacja jest krajem Chorwatów, którzy mają prawo tak rządzić swoim krajem jak im się podoba i utrzymywać taki porządek na jaki mają ochotę.
Nie popieram bałganiarstwa ani nie chęci do podniesienia śmieci.. ale broń mnie panie Boże przed takimi sprzątającymi turystami i takimi co to mając totalny burdel we własnym kraju silą się na pouczanie innych..
Zróbmy najpierw porządek z SB-kami, którzy biorą emerytury 3 razy większe od naszych pensji, zróbmy porządek z Millerem, który sprzedał Polskę ruskim (gaz) itp itd.. tyle mamy roboty!!!!
A komu się nie podoba taka Chorwacja jaka jest to niech poprosi Owsika żeby pojechał tam i zrobił jakąś akcję "sprzątajmy świat" i po kłopocie..
pa
wojan napisał(a):...Janniko - jesteś niekonsekwentny.Nie chce mi się szukać, ale pisałeś już gdzieś tutaj o niedoli narodu rosyjskiego rządzonego przez uzurpatora Putina.Parafrazując Twoją powyższą wypowiedź - Rosja jest krajem Rosjan,którzy mają prawo tak rządzić swoim krajem jak im się podoba :
plavac napisał(a):.
Miłość jest ślepa. I dobrze Właśnie taka ma być miłość.
...
janniko napisał(a):Faktyczni pisałem o Rosji, ale ani o niedoli narodu rosyjskiego, ani o tym co oni wyczyniają u siebie, bo choć to horror i tragedia, to faktycznie ich sprawa.
Pisałem o tym co Ruscy wyprawiają za granicami swojego państwa. O tym, że wszędzie się pchają narzucając swoją mafijną politykę itp.
Maciej napisał(a): Jedno jest pewne do Chorwacji zawsze będę wracał, zwłaszcza jak młodzież podrośnie i będzie bardziej kumata - trzeba w końcu pokazać to co nas przed laty zachwyciło
rich72 napisał(a): czy figę da,
rich72 napisał(a): oni dziwią się, że to ja napotkanym to "dobro rano" powiem.
asikx napisał(a):rich72 napisał(a): oni dziwią się, że to ja napotkanym to "dobro rano" powiem.
No, szczerze mówiąc też byłbym zdziwiony, słysząc to, zamiast zwyczajowego "dobro jutro"
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko