Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwaci obudźcie się !

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.09.2008 19:38

rich72 napisał(a):.... bom ciemny z tych zagramanicznych języków 8)

Ja też :lol: ale masz TU jedno tłumaczenie :wink:
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 14.09.2008 20:36

Piotrek_B napisał(a):Akurat nie to mam na myśli co opisałaś lub pokazałaś w swoim poście :lol: :wink:

ja też miałabym coś do dorzucenia z zupełnie innej beczki... ale podejrzewam, że wtedy weszłabym na zupełnie grząski grunt wsród..... rodaków:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.09.2008 20:49

jotem napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):Akurat nie to mam na myśli co opisałaś lub pokazałaś w swoim poście :lol: :wink:

ja też miałabym coś do dorzucenia z zupełnie innej beczki... ale podejrzewam, że wtedy weszłabym na zupełnie grząski grunt wsród..... rodaków:)

To lepiej nie wchodź w ten temat bo później tylko dużo roboty będzie dla......admina i modów 8) :lol:
Pozdrav :papa:
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 14.09.2008 20:53

Jasne!
A z innej beczki - w jaki sposób można coś zasygnalizować moderatorom, powiedzmy jakies uchybienia w zachowaniu userów itp??? PW Nie ma. Więc jak?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 14.09.2008 21:04

jotem napisał(a):Jasne!
A z innej beczki - w jaki sposób można coś zasygnalizować moderatorom, powiedzmy jakies uchybienia w zachowaniu userów itp??? PW Nie ma. Więc jak?

Koleżanka to chyba w Sanepidzie pracuje bo wyciągneła wszystkie brudy chorwackie. Zresztą prawidłowo, niech wszyscy widzą, że święci w Chorwacji garnków nie lepią. I tu można uświadczyć niegospodanosci mieszkańców, nie tylko w Polsce w sosnowych lasach.

Jeśli chodzi o uchybienia to trzeba napisać na forum do Naczelnego Moderatora Forum Pana Janusza Bajcera. Powiedzieć mu swoje uwagi i sugestie , a dalej już on "Zaprowadzi porządek z niezdyscyplinowanymi i niekulturalnymi userami". Pozdrawiam Darek 1
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 14.09.2008 21:10

darek1 napisał(a):Koleżanka to chyba w Sanepidzie pracuje bo wyciągneła wszystkie brudy chorwackie.

Pudło :lol: ani w sanepidzie ani ...wszystkie;)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.09.2008 21:11

jotem napisał(a):Jasne!

Piorytetem lub poleconym można wysłać. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.09.2008 21:13

jotem napisał(a):.... w jaki sposób można coś zasygnalizować moderatorom, powiedzmy jakies uchybienia w zachowaniu userów itp??? PW Nie ma. Więc jak?

Zarówno Admin jak i mody mają w profilu aktywny mejl :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.09.2008 21:18

darek1 napisał(a):[
Jeśli chodzi o uchybienia to trzeba napisać na forum do Naczelnego Moderatora Forum Pana Janusza Bajcera. Powiedzieć mu swoje uwagi i sugestie , a dalej już on "Zaprowadzi porządek z niezdyscyplinowanymi i niekulturalnymi userami". Pozdrawiam Darek 1

Naczelnym jest tu Admin , moderatorzy służą Mu tylko mała pomocą :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 14.09.2008 21:22

jotem napisał(a):
darek1 napisał(a):Koleżanka to chyba w Sanepidzie pracuje bo wyciągneła wszystkie brudy chorwackie.

Pudło :lol: ani w sanepidzie ani ...wszystkie;)

W każdym bądż razie gdzieś w kontroli np. w Najwyższej Izbie Kontroli, Ministerstwie Skarbu albo w Urzędzie Podatkowym lub Celnym.

Ma koleżanka takie naleciałości do prowadzenia AUDYTU.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 14.09.2008 21:23

Słuchajcie!
Chorwacja jest jedyna w swoim rodzaju i na pewno jeszcze długo, długo będzie ją odwiedzać masa turystów.
Chorwacja jest krajem Chorwatów, którzy mają prawo tak rządzić swoim krajem jak im się podoba i utrzymywać taki porządek na jaki mają ochotę.
Nie popieram bałganiarstwa ani nie chęci do podniesienia śmieci.. ale broń mnie panie Boże przed takimi sprzątającymi turystami i takimi co to mając totalny burdel we własnym kraju silą się na pouczanie innych..
Zróbmy najpierw porządek z SB-kami, którzy biorą emerytury 3 razy większe od naszych pensji, zróbmy porządek z Millerem, który sprzedał Polskę ruskim (gaz) itp itd.. tyle mamy roboty!!!!
A komu się nie podoba taka Chorwacja jaka jest to niech poprosi Owsika żeby pojechał tam i zrobił jakąś akcję "sprzątajmy świat" i po kłopocie..

pa
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 14.09.2008 21:25

Nic z tych rzeczy.
Po prostu nie każdy musi się w Chorwacji zakochać bezgranicznie i bezwarunkowo dając się przy tym oszukiwać na każdym kroku i mieć z tego wielki fun.
Gdybym się zakochała, pewnie te... trudności by mi nie przeszkadzały....

edit:
Widzę, że wątek zrobił się polityczny...już mnie tu nie ma. Miłej dyskusji:)

PS każdy kraj jest.... jedyny w swoim rodzaju:)
Ostatnio edytowano 14.09.2008 21:28 przez jotem, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.09.2008 21:26

janniko........
co Ty palisz :?: :roll: :lol:
k.....co ma Miller i SB do HR :?: :?: :?: :!: :!: :roll: :roll: :roll:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 14.09.2008 21:27

janniko napisał(a):Słuchajcie!
Chorwacja jest jedyna w swoim rodzaju i na pewno jeszcze długo, długo będzie ją odwiedzać masa turystów.
Chorwacja jest krajem Chorwatów, którzy mają prawo tak rządzić swoim krajem jak im się podoba i utrzymywać taki porządek na jaki mają ochotę.
Nie popieram bałganiarstwa ani nie chęci do podniesienia śmieci.. ale broń mnie panie Boże przed takimi sprzątającymi turystami i takimi co to mając totalny burdel we własnym kraju silą się na pouczanie innych..
Zróbmy najpierw porządek z SB-kami, którzy biorą emerytury 3 razy większe od naszych pensji, zróbmy porządek z Millerem, który sprzedał Polskę ruskim (gaz) itp itd.. tyle mamy roboty!!!!
A komu się nie podoba taka Chorwacja jaka jest to niech poprosi Owsika żeby pojechał tam i zrobił jakąś akcję "sprzątajmy świat" i po kłopocie..

pa

Kolega z jakiej jest partii politycznej, bo nie wiem jak mam się zachować?

Czy mam się śmiać czy płakać.
Ostatnio edytowano 14.09.2008 21:33 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 14.09.2008 21:28

darek1 napisał(a):Koleżanka z jakiej jest partii politycznej, bo nie wiem jak mam się zachować?

:lol: :D :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko