rich72 napisał(a):.... bom ciemny z tych zagramanicznych języków
Ja też ale masz TU jedno tłumaczenie
jotem napisał(a):Piotrek_B napisał(a):Akurat nie to mam na myśli co opisałaś lub pokazałaś w swoim poście
ja też miałabym coś do dorzucenia z zupełnie innej beczki... ale podejrzewam, że wtedy weszłabym na zupełnie grząski grunt wsród..... rodaków:)
jotem napisał(a):Jasne!
A z innej beczki - w jaki sposób można coś zasygnalizować moderatorom, powiedzmy jakies uchybienia w zachowaniu userów itp??? PW Nie ma. Więc jak?
jotem napisał(a):.... w jaki sposób można coś zasygnalizować moderatorom, powiedzmy jakies uchybienia w zachowaniu userów itp??? PW Nie ma. Więc jak?
darek1 napisał(a):[
Jeśli chodzi o uchybienia to trzeba napisać na forum do Naczelnego Moderatora Forum Pana Janusza Bajcera. Powiedzieć mu swoje uwagi i sugestie , a dalej już on "Zaprowadzi porządek z niezdyscyplinowanymi i niekulturalnymi userami". Pozdrawiam Darek 1
jotem napisał(a):darek1 napisał(a):Koleżanka to chyba w Sanepidzie pracuje bo wyciągneła wszystkie brudy chorwackie.
Pudło ani w sanepidzie ani ...wszystkie;)
janniko napisał(a):Słuchajcie!
Chorwacja jest jedyna w swoim rodzaju i na pewno jeszcze długo, długo będzie ją odwiedzać masa turystów.
Chorwacja jest krajem Chorwatów, którzy mają prawo tak rządzić swoim krajem jak im się podoba i utrzymywać taki porządek na jaki mają ochotę.
Nie popieram bałganiarstwa ani nie chęci do podniesienia śmieci.. ale broń mnie panie Boże przed takimi sprzątającymi turystami i takimi co to mając totalny burdel we własnym kraju silą się na pouczanie innych..
Zróbmy najpierw porządek z SB-kami, którzy biorą emerytury 3 razy większe od naszych pensji, zróbmy porządek z Millerem, który sprzedał Polskę ruskim (gaz) itp itd.. tyle mamy roboty!!!!
A komu się nie podoba taka Chorwacja jaka jest to niech poprosi Owsika żeby pojechał tam i zrobił jakąś akcję "sprzątajmy świat" i po kłopocie..
pa
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko