Plumek napisał(a):Spakojny napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):czesc Spakojny!
poszukaj nas na skype'ie, jesli go używasz!
Pozdrówka serdeleczna
Przykro mi bardzo nie mam jeszcze stalego dojscia do netu tak ze skypa nie uzywam ale moze juz niedlugo w przyszlym miesiacu.... daj boze...Na pewno sie odezwe przed sezonem zeglarskim
serdecznie pozdrawiam
Spakojny - nie podałes nigdzie maila, więc piszę tu do Ciebie Widziałam w kalendarzu wyjazdowym, że będziesz miał trochę rejsów po Adriatyku. Jesli będziesz gdzieś w okolicy Makarskiej - daj znać kilka dni wcześniej - chętnie wypiłabym kawkę na jachcie Jednym słowem - nbapisz do mnie na priva. Maila masz w profilu.
Dostep do meila juz poprawilem a zapraszam bardzo serdecznie wszystkich ktorzy mieszkaja na stale lub przebywaja czasowo w chorwacji do siebie na jacht.przed sezonem podam moj chorwacki nr telefonu i calkiem mozliwe ze zrobimy rejs szlakami polakow w Chorwacji
A podczas lutowych targow zeglarskich w Warszawie spotkalem sie z ekipa filmowa telewizji polskiej ktora chcialaby zrealizowac material wlasnie o polakach mieszkajacych na stale w Chorwacj w/g mnie bardzo ciekawy temat