Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chłopak Chorwat

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karolajjnn
Plażowicz
Chłopak Chorwat

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolajjnn » 22.11.2011 21:09

Nie wiem czy to dobry dział (jeżeli nie PRZEPRASZAM!) ale mam taki problem, otóż jestem tegoroczną maturzystką i od roku mam chłopaka Chorwata. Wraz z moim ukończeniem szkoły planuje studia w Warszawe i co za tym idzie oboje chcemy aby on ze mną zamieszkał. Nie wiecie co mu będzie potrzebne aby mieszkał i podjął pracę w Polsce, jakie papiery itp ? Ewentualnie studia, czy musi zdawać maturę jeszcze raz? Za wszelką pomoc dziękuje :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.11.2011 08:08

Poproś Najbardziej zorientowanych lub TU

Pozdrawiam.

Ps.Też powinni wiedzieć:

Ambasada RP

Krleźin Gvozd 3, 10000 Zagrzeb,
tel. +385 1 4899444
Godziny urzędowania:
poniedziałek-piątek 8.15 -16.15

e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

http://www.zagrzeb.polemb.net/
Ostatnio edytowano 23.11.2011 08:20 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 23.11.2011 08:14

Kiedyś był na forum podobny temat
Może się przyda.

Pozdrawiam i powodzenia
karolajjnn
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolajjnn » 23.11.2011 11:28

dziekuje bardzo :) :*

Powrót do Kultura chorwacka

Chłopak Chorwat
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone