Czytam to forum od kilku ładnych lat, ale ten wątek to mistrzostwo świata. Powinieneś pisać przewodniki.
Super. Czekam na ciąg dalszy.
Adam,K napisał(a):Czytam to forum od kilku ładnych lat, ale ten wątek to mistrzostwo świata. Powinieneś pisać przewodniki.
Super. Czekam na ciąg dalszy.
Pepe12345 napisał(a):Pytanie natury technicznej: Czym robiłeś zdjęcia ? 5D + 24-105 ?
shtriga napisał(a):Miło wrócić po świętach na egzotyczne jedzenie Tak po cichutku zapytam - te pierwsze fotki z ostatniego odcinka, to naprawdę było Wasze śniadanie? Brrrrr (Dobre, ale za dużo!!! I nie na śniadanie!!!)
Żałuję, że nie zajrzałam tu w czasie świąt. Tego "dżiampinga" bym pokazała mojej chrześnicy. Ta to ma wyobraźnię... Dla mnie to tylko latający żółw nadrzewny...
JacYamaha napisał(a):Dżiamping enimal - myślałem, że chodzi o koniki polne ale z rysunku to raczej miniYeti.
A propos systematyczności - solidna firma - tak Trzymaj.
Arek napisał(a):całkiem apetycznie wygląda jedzenie
slapol napisał(a):Zaczynając czytać Twoją relację, nie wiedziałem, że tak dużo nam opowiesz o tym kraju. Siedzę tu z rozdziawioną gębą, dania za 5 - 6 zł i piwo za 3 bardzo mi się podobają (nawet jeśli tranzytowo trzeba wypić za 30).
No cóż, trzeba zacząć zbierać kasę na Chiny ....idę do budki Lotto