Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chcecie za 12 zł do Wilna, Rygi, Talina ? No problem :)

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 09.09.2011 15:44

Polecam promocję przewoźnika z Estonii. Autobusem za 24 zł w obie strony, w takiej cenie po 5 biletów na kazdy kurs
Ja sobie świetny weekend zaplanowałem.

http://www.simpleexpress.eu/pl

Jak chcecie zamawiać na cały rok 2012 klikajcie na stronie głównej, nie w link z promocją za 12 zł.
matheooo
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matheooo » 09.09.2011 16:05

Nawet mogę potwierdzić, ze ta firma istnieje :P Tydzień temu wróciłem właśnie z objazdówki Wilno, Ryga, Tallinn. Chodź nie wiem dlaczego tak mało Polaków podróżuje z Simple Express.
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 09.09.2011 16:43

Czy po drodze kupuje się garnki usuwające cholesterol z żywności czy pościel odchudzającą :wink: ?
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 09.09.2011 17:00

,,5.2 W przypadku ujawnienia obecności na pokładzie zwierzęcia po wyruszeniu autokaru w trasę, Przewoźnik będzie miał prawo wysadzenia pasażera na najbliższym ustalonym przystanku."
Jak to ? Żółwia wysadzą i będzie wracał piechotą dwa lata.A chomik ?kotek ? myszka mała? Przewożniku miej litość ! :D
matheooo
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matheooo » 09.09.2011 22:17

Garnków, które same gotują, poduszek po których człowiek jest zawsze wyspany, odkurzaczy, czy super szmatek do mycia okien nie wciskają.
Tylko dlaczego tak mało Polaków jeździ tymi autobusami??

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone