Witam do Chorwacji jeżdżę od 3 lat co roku do Breli ale nocujemy w sumie na granicy Brela-Baśka Voda.
Sprawa wygląda tak, rodzicom się finansowo nie przelewa raczej nie są w stanie smerfnąć się nad polskie morze a co dopiero Adriatyk, ja z żoną od jakiegoś czasu prosperujemy troszkę lepiej i chcieliśmy zabrać naszych staruszków właśnie do Chorwacji tak żeby zobaczyli lazur. Wcześniej nam z żoną też było ciężko nie jeździliśmy na wakacje przez 5 lat nigdzie nawet nad jęzioro, a jak się poprawiło to od razu do Chorwacji, żona jak zobaczyła Adriatyk płakała ze szczęścia, wiecie jak to jest za pierwszym razem. Dobra wystarczy tych smótów, chodzi o to że chciałbym znaleźć jakieś ustronne ciche miejsce myślałem o Breli ale tak na końcu może możecie polecić jakieś apartamenty, planujemy jechać we wrześniu 2015 w ciemno. Chciałbym się zamknąć w 50E za dobę dla 4 osób najlepiej z 2ma różnymi sypialniami wiadomo
Co jest mi potrzebne do szczęścia sklep z chlebem, żeby było czysto i to chyba tyle. Chętnie rozważę inne miejscowości ,ale zależy mi na poleceniu konkretnych apartamentów w zeszłym roku jadąc w ciemno szukaliśmy 4h a po 18 godz drogi to jest masakra. Zależy mi żeby rodzice nie zapomnieli tego wyjazdu bo nie wiadomo czy się jeszcze powtórzy...
Jeśli ktoś ma zdjęcia z widokami i pokojami to będę wdzięczny najlepiej na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam