wybieramy sie we wrzesniu na PLESAC, KORCHULE, HVAR I BRAC....
czy gdzies tam można pojeżdzic na quadach? za ile i jakie sa waruki
zndzily mi sie skutery:)
Plumek napisał(a):W rejonie Makarskiej nie ma chyba, bo nie widziałam. Ale można sobie wypożyczyć i pojeździć po asfalcie, jak skuterem.
KrystekX napisał(a):Plumek napisał(a):W rejonie Makarskiej nie ma chyba, bo nie widziałam. Ale można sobie wypożyczyć i pojeździć po asfalcie, jak skuterem.
świetna informacja:) ciekawie jak z cenami??
Na Krecie płaciłem 60eu za caly dzień z ubezpieczeniem od uszkodzenia pojazdu + 10eu pelny bak paliwa. Dzięki temu trochę pozwiedzaliśmy na własną reke (120km na quadzie).
Myślałem o wjeździe na Biokovo - Sv Jure - jeśli wpuszczają quady bo to jednak troche hałasu robi..
Lubuszanin napisał(a):No tak, teraz to już nawet chorwackie parki rozjeżdżą tymi ryczącymi maszynami ;(. Jak zaczną tym jeździć jak skuterami po ulicach, to będzie koniec spokojnego wypoczynku w Cro ;(. Już widze te wypłoszoną zwierzyne w górach ;(. Mam nadzieję, że szybko ktoś zwróci na to uwagę i zakażą użytkowania tych urządzeń w kurortach i parkach.
Lubuszanin napisał(a):Hałas od samochodu, to nic w porównaniu do tych hałasujących maszyn W mieście nie idzie tego słuchać. Nie wspomne o rozrytych drogach w lasach i parkach .
Lubuszanin napisał(a):Obyś miał racje, bo widmo tych maszyn na ulicach chorwackich ulczek przeraża mnie bardzo. Już wszechobecne skutery generują tyle hałasu, a co dopiero quady.