Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

CHCE POJEŹDZIĆ NA QUADACH ....gdzie i za ile?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
w...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2010 19:38

Z napisał(a):To może się tam nie pojawiaj,nikt za Tobą płakał nie będzie :lol: :lol: :lol: ,cwaniaczku.

Spokojnie...jadę do miejscowości gdzie nie ma Tobie podobnych...
Ostatnio edytowano 30.06.2010 22:34 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 30.06.2010 20:19

Słuchaj zasrańcu,nie spoufalaj się chamie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2010 21:26

Z napisał(a):Słuchaj zasrańcu,nie spoufalaj się chamie.

Kto nim jest to właśnie pokazałeś... :wink: Obrazek
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 30.06.2010 21:41

Błysnąłeś :lol: ,lecz chyba za póżno.Za taki tekst to można sobie nieżle nagrabić w pewnych kręgach.Widzę że grypsujesz,to może coś dalej!!!
Użytkownik usunięty
ownictwo trochę za ostre

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2010 21:47

Z napisał(a):Błysnąłeś :lol: ,lecz chyba za póżno.Za taki tekst to można sobie nieżle nagrabić w pewnych kręgach.

Cóż...nie każdy może być takim geniuszem jak Ty...
Dlatego z pokorą przyjmuję drugą pozycję na podium... :D

A tak na marginesie - powiedziałeś swoje, ja powiedziałem swoje - w tym temacie mamy odmienne zdania...nie dajmy się jednak sprowokować bo kartki polecieć nie muszą...
Słownictwo trochę za ostre, nie sądzisz ?
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 01.07.2010 06:55

Słownictwo posunęło się za daleko,tak jak napisałem na początku nie szufladkuj wszystkich tak samo,nie znasz mnie więc nie wypowiadaj się na mój temat.Koniec z mej strony.
jkarB12
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jkarB12 » 31.08.2012 22:26

swider1985
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swider1985 » 31.03.2013 09:33

Panowie ktos wzioł qada ze sobom do cro>? moze jakies trasy na polatanie w góry czy gdzie mozna sie wybrac/?
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 31.03.2013 18:21

Jestem bezwzględnym wrogiem Quadów w miejscach, gdzie prawdziwa turystyka, wspaniała przyroda i spokój wypoczynku mają swoje miejsce. W pewnym czasie pojawiło się to w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą. W przepięknych lessowych wąwozach, gdzie z powodu nadmiaru ruchu, zniszczenia, zaczęło się wszystko obsuwać. Nic tylko przyklasnąć w dłonie. Zniszczmy, rozjedzmy najlepsze miejsca naszej rekreacji. Tak, niech żyją nie tylko quady, czołgami, terenówkami rozjedzmy to wszystko. Bo po co zostawiać to piekno naszym dzieciom.
A niech to wszystko szlag trafi. Bo taka jest nasza wola. O sorry - wasza quadowa wola.
Nie pozdrawiam. Grzegorz. :( :( :( :( :( :?:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 31.03.2013 20:55

Grzegorz Ćwik napisał(a):Jestem bezwzględnym wrogiem Quadów w miejscach, gdzie prawdziwa turystyka, wspaniała przyroda i spokój wypoczynku mają swoje miejsce. W pewnym czasie pojawiło się to w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą. W przepięknych lessowych wąwozach, gdzie z powodu nadmiaru ruchu, zniszczenia, zaczęło się wszystko obsuwać. Nic tylko przyklasnąć w dłonie. Zniszczmy, rozjedzmy najlepsze miejsca naszej rekreacji. Tak, niech żyją nie tylko quady, czołgami, terenówkami rozjedzmy to wszystko. Bo po co zostawiać to piekno naszym dzieciom.
A niech to wszystko szlag trafi. Bo taka jest nasza wola. O sorry - wasza quadowa wola.
Nie pozdrawiam. Grzegorz. :( :( :( :( :( :?:

Tak każdego do jednej szuflady walisz?,zobaczyłeś kilku wariatów na quadach i będziesz do każdego z nas tak się odnosił?.
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 01.04.2013 00:07

Z napisał(a):Tak każdego do jednej szuflady walisz?,zobaczyłeś kilku wariatów na quadach i będziesz do każdego z nas tak się odnosił?.

Coś mi się widzi, że Tobie do tej szuflady wcale nie tak daleko :D :

Z napisał(a):.Mój był niziutki na szuter się nie nadawał lecz na magistrali szedł w zakrętach jak przyklejony

Z napisał(a):Śv.Jure quadem zdobyty.........w szesnaście minut :D

No no ... niezła średnia prędkość Ci wyszła ... Szkoda, że nie ma tam fotoradarów, bo dokumentację fotograficzną tego wyczynu miałbyś prawie gratis ... :lol: :papa:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 01.04.2013 09:01

wojan napisał(a):
Z napisał(a):Tak każdego do jednej szuflady walisz?,zobaczyłeś kilku wariatów na quadach i będziesz do każdego z nas tak się odnosił?.[/quote

Coś mi się widzi, że Tobie do tej szuflady wcale nie tak daleko :D :

Z napisał(a):.Mój był niziutki na szuter się nie nadawał lecz na magistrali szedł w zakrętach jak przyklejony

Z napisał(a):Śv.Jure quadem zdobyty.........w szesnaście minut :D

No no ... niezła średnia prędkość Ci wyszła ... Szkoda, że nie ma tam fotoradarów, bo dokumentację fotograficzną tego wyczynu miałbyś prawie gratis ... :lol: :papa:

Byłem na początku czerwca więc wjazd i zjazd lużniutki,takim pojazdem nie trzeba zawijać na dwa razy w łuku więc nic dziwnego że tylko tyle czasu mi to zajęło
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2013 12:56

STOP QUADOM :twisted:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 01.04.2013 16:11

I nie dziwię się takim opiniom, wystarczy dwóch,trzech gości w okolicy i mogą nieżle nabrudzić.Ja z powodów zdrowotnych nie mogłem użytkować go w terenie i doszło do tego że trzeba było toto sprzedać.
tomkuz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkuz » 07.11.2021 23:02

w makarska jest kilka wypożyczalni ja z kolegami na razie 3 o osoby planujemy w 2022 jechać z polski do makarska quadami 1100 km. wychodzi ... ktoś zainteresowany .? jak znam te rejony dobrze...

wyjazd 56-500 syców tel. +48608771511 tomek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

CHCE POJEŹDZIĆ NA QUADACH ....gdzie i za ile? - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies