Z napisał(a):To może się tam nie pojawiaj,nikt za Tobą płakał nie będzie![]()
![]()
,cwaniaczku.
Spokojnie...jadę do miejscowości gdzie nie ma Tobie podobnych...
Z napisał(a):To może się tam nie pojawiaj,nikt za Tobą płakał nie będzie![]()
![]()
,cwaniaczku.
Z napisał(a):Słuchaj zasrańcu,nie spoufalaj się chamie.
Z napisał(a):Błysnąłeś,lecz chyba za póżno.Za taki tekst to można sobie nieżle nagrabić w pewnych kręgach.
Grzegorz Ćwik napisał(a):Jestem bezwzględnym wrogiem Quadów w miejscach, gdzie prawdziwa turystyka, wspaniała przyroda i spokój wypoczynku mają swoje miejsce. W pewnym czasie pojawiło się to w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą. W przepięknych lessowych wąwozach, gdzie z powodu nadmiaru ruchu, zniszczenia, zaczęło się wszystko obsuwać. Nic tylko przyklasnąć w dłonie. Zniszczmy, rozjedzmy najlepsze miejsca naszej rekreacji. Tak, niech żyją nie tylko quady, czołgami, terenówkami rozjedzmy to wszystko. Bo po co zostawiać to piekno naszym dzieciom.
A niech to wszystko szlag trafi. Bo taka jest nasza wola. O sorry - wasza quadowa wola.
Nie pozdrawiam. Grzegorz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Z napisał(a):Tak każdego do jednej szuflady walisz?,zobaczyłeś kilku wariatów na quadach i będziesz do każdego z nas tak się odnosił?.
Z napisał(a):.Mój był niziutki na szuter się nie nadawał lecz na magistrali szedł w zakrętach jak przyklejony
Z napisał(a):Śv.Jure quadem zdobyty.........w szesnaście minut
wojan napisał(a):Z napisał(a):Tak każdego do jednej szuflady walisz?,zobaczyłeś kilku wariatów na quadach i będziesz do każdego z nas tak się odnosił?.[/quote
Coś mi się widzi, że Tobie do tej szuflady wcale nie tak daleko:
Z napisał(a):.Mój był niziutki na szuter się nie nadawał lecz na magistrali szedł w zakrętach jak przyklejonyZ napisał(a):Śv.Jure quadem zdobyty.........w szesnaście minut
No no ... niezła średnia prędkość Ci wyszła ... Szkoda, że nie ma tam fotoradarów, bo dokumentację fotograficzną tego wyczynu miałbyś prawie gratis ...![]()
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne