Z napisał(a):To może się tam nie pojawiaj,nikt za Tobą płakał nie będzie ,cwaniaczku.
Spokojnie...jadę do miejscowości gdzie nie ma Tobie podobnych...
Z napisał(a):To może się tam nie pojawiaj,nikt za Tobą płakał nie będzie ,cwaniaczku.
Z napisał(a):Słuchaj zasrańcu,nie spoufalaj się chamie.
Z napisał(a):Błysnąłeś ,lecz chyba za póżno.Za taki tekst to można sobie nieżle nagrabić w pewnych kręgach.
Grzegorz Ćwik napisał(a):Jestem bezwzględnym wrogiem Quadów w miejscach, gdzie prawdziwa turystyka, wspaniała przyroda i spokój wypoczynku mają swoje miejsce. W pewnym czasie pojawiło się to w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą. W przepięknych lessowych wąwozach, gdzie z powodu nadmiaru ruchu, zniszczenia, zaczęło się wszystko obsuwać. Nic tylko przyklasnąć w dłonie. Zniszczmy, rozjedzmy najlepsze miejsca naszej rekreacji. Tak, niech żyją nie tylko quady, czołgami, terenówkami rozjedzmy to wszystko. Bo po co zostawiać to piekno naszym dzieciom.
A niech to wszystko szlag trafi. Bo taka jest nasza wola. O sorry - wasza quadowa wola.
Nie pozdrawiam. Grzegorz.
Z napisał(a):Tak każdego do jednej szuflady walisz?,zobaczyłeś kilku wariatów na quadach i będziesz do każdego z nas tak się odnosił?.
Z napisał(a):.Mój był niziutki na szuter się nie nadawał lecz na magistrali szedł w zakrętach jak przyklejony
Z napisał(a):Śv.Jure quadem zdobyty.........w szesnaście minut
wojan napisał(a):Z napisał(a):Tak każdego do jednej szuflady walisz?,zobaczyłeś kilku wariatów na quadach i będziesz do każdego z nas tak się odnosił?.[/quote
Coś mi się widzi, że Tobie do tej szuflady wcale nie tak daleko :Z napisał(a):.Mój był niziutki na szuter się nie nadawał lecz na magistrali szedł w zakrętach jak przyklejonyZ napisał(a):Śv.Jure quadem zdobyty.........w szesnaście minut
No no ... niezła średnia prędkość Ci wyszła ... Szkoda, że nie ma tam fotoradarów, bo dokumentację fotograficzną tego wyczynu miałbyś prawie gratis ...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne