Z napisał(a):Pewnie że się opłaca,ze swoim zrobisz wszystko i wiesz na co go stać a tamto to ledwie jakaś chińszczyzna 250cm3 w automacie na fabrycznym zawiasie.
bb84 napisał(a):Z napisał(a):Pewnie że się opłaca,ze swoim zrobisz wszystko i wiesz na co go stać a tamto to ledwie jakaś chińszczyzna 250cm3 w automacie na fabrycznym zawiasie.
w automacie są prawie wszytkie quady ostatnimi czasy ( gryzlak , king quad , hondy- typowo automatyczna skrzynia swoja droga zajefajna ) ... to tak dla scisłosci poza tym dobry chinol nie jest zły
Z napisał(a):Miałem na myśli ośki,w tym przypadku tylko manual,wyobraż sobie taką sytuację-wchodzisz bokiem w zakręt na szutrze przy 80km/h i w przypadku automatu modlisz się zmieni bieg czy nie zmieni i wylądujesz rolką w lesie połamany.W przypadku przeprawówki tylko automat i wspomaganie.
Z napisał(a):Nie wiem jak do Chorwacji lecz znajomi wozili przeprawówki nawet do Maroka
Z napisał(a):Miałem na myśli ośki,w tym przypadku tylko manual,wyobraż sobie taką sytuację-wchodzisz bokiem w zakręt na szutrze przy 80km/h i w przypadku automatu modlisz się zmieni bieg czy nie zmieni i wylądujesz rolką w lesie połamany.W przypadku przeprawówki tylko automat i wspomaganie.
Z napisał(a):Nie wiem jak do Chorwacji lecz znajomi wozili przeprawówki nawet do Maroka
Z napisał(a):alessandro1977 to może rusz na krucjatę?,zobaczymy ile murów rozwalisz.Szkoda gadać,nie raz się z takimi ludżmi spotykałem,nie szufladkuj wszystkich tak samo!!!.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne