napisał(a) blacha » 16.06.2006 08:03
Piotrek_B napisał(a):A jak już zdecydujesz sie na konkretny model to polecam 2 stronki:
1)
www.skapiec.pllub
2)
www.ceneo.pli porównaj ceny w poszczególnych sklepach internetowych. Nawiasem mówiąc rozrzut cen jest imponujący !!!! Pozdrawiam - Piotrek
Pamietaj rownież, ze z kazdym sklepem mozesz potargowac,jak nie chca targowac, to daj sobie spokoj.
Ja kupilem aparat w cenie nizszej od sklepowych o okolo 400zł,wytargowalem jeszcze od nich torbe duza na aparat i 2 obiektywy,oslony p.sloneczne itp. wartosci 90zl oraz karte 256mb (do mojego aparatu jest to znikoma wiekolsc ale zawsze cos! ).
Anusia"Chciałam mieć aparat który mogę ze sobą wziąć prawie wszędzie, a nie taszczyć coś dużego ( z tego powodu zrezygnowałam z dużego zoomu optycznego),a przy tym miec jakieś ustawienia a nie sam automat."
No stanowczo nie zgodze sie z tym ...zoom optyczny jest bardzo istotny i nie powoduje az takiego zwiekszenia gabarytow. Faktem jest ,ze w przypadku fotografowania w CRO bardziej przydaje sie obiektyw szerokokatny,ale zoom rowniez nie jest jakims tylko "gadgetem".
Jesli jeszcze jakies rady by Ci sie przydaly, to daj znac.