Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dajcie jakiś adres. Szukałem w necie - wszystko zajęte albo za drogie. Chcę wyjechać od 10.07 - 20.07.06. Może ktos ma jakiś adres gdzie można zapytać? (w granicach 45 euro dla 4 osób)
dafr napisał(a):Dajcie jakiś adres. Szukałem w necie - wszystko zajęte albo za drogie. Chcę wyjechać od 10.07 - 20.07.06. Może ktos ma jakiś adres gdzie można zapytać? (w granicach 45 euro dla 4 osób)
Jedź w ciemno... Ja tak jeżdżę.
Myślisz, że w interenecie jest 100% ofert? Może z 20%. A tych z tych 20% znalazłeś też tylko może 1/3.
Na Allegro są oferty apartamentów w Slatine ale z własnego doświadczenia wiem że najlepiej jechać w ciemno. (Widzę za co płacę) Podoba się to biorę nie to jadę dalej.