Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chce do Slatine - wszystko zajete

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dafr
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dafr » 05.07.2006 08:25

Dajcie jakiś adres. Szukałem w necie - wszystko zajęte albo za drogie. Chcę wyjechać od 10.07 - 20.07.06. Może ktos ma jakiś adres gdzie można zapytać? (w granicach 45 euro dla 4 osób)
Mariusz_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz_M » 05.07.2006 09:09

dafr napisał(a):Dajcie jakiś adres. Szukałem w necie - wszystko zajęte albo za drogie. Chcę wyjechać od 10.07 - 20.07.06. Może ktos ma jakiś adres gdzie można zapytać? (w granicach 45 euro dla 4 osób)

Jedź w ciemno... Ja tak jeżdżę.
Myślisz, że w interenecie jest 100% ofert? Może z 20%. A tych z tych 20% znalazłeś też tylko może 1/3.

Głowa do góry i jazda w ciemno.
dafr
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dafr » 05.07.2006 12:59

w ciemno się trochę boję - mam 2 małych dzieci. A jak nie znajdę to co ? albo będą tylko to 80 euro doba? wolałbym cos pewnego.
BożenaS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BożenaS » 06.07.2006 21:43

na priva poszły namiary.
jesli jakies pytania, to chęnie odpowiem

Pozdrawiam
DeBeScIaK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DeBeScIaK » 07.07.2006 14:05

Na Allegro są oferty apartamentów w Slatine ale z własnego doświadczenia wiem że najlepiej jechać w ciemno. (Widzę za co płacę) Podoba się to biorę nie to jadę dalej.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone