W filmie znajdziecie ceny dość dużej ilości artykułów spożywczych we włoskim supermarkecie, sklepie kempingowym i w barach na kempingu Park Albatros i Norcenni Girasole Village.
kaeres napisał(a):Nieco się zasiedziałem w Chorwacji i jeżeli o apartamenty właśnie chodzi to się okazało, że w Italii jest całkiem konkurencyjnie pod tym względem.
Mnie się udało znaleźć na Sycylii (podejrzewam, że to drożej niż na lądzie)
Tylko dodaj, że to ceny w czerwcu, bo to ma spore znaczenie. W sezonie w północnej Italy czy w Toskanii w wielu miejscach możliwy jest wynajem na pełne tygodnie.kaeres napisał(a):Ogólnie znalezienie apartamentu dla 4 osób w pierwszej linii brzegowej na Sycylii do 60-70e to żaden kłopot.
kaeres napisał(a):Ogólnie znalezienie apartamentu dla 4 osób w pierwszej linii brzegowej na Sycylii do 60-70e to żaden kłopot.
Trajgul napisał(a):kaeres napisał(a):Ogólnie znalezienie apartamentu dla 4 osób w pierwszej linii brzegowej na Sycylii do 60-70e to żaden kłopot.
Serio? Jakiś czas temu szukałem czegokolwiek na bukingach i nie znalazłem nic w okolicach dwukrotności tej kwoty, o której wspomniałeś. Jedynie same klitki bez widoku jakiegokolwiek albo bez balkonu albo z oceną poniżej 8.
Trajgul napisał(a):
,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ewentualnie Sardynią też nie pogardzę, a jak byłoby coś z basenem to już pełnia szczęścia.
599 napisał(a):jednak jak czytam "z basenem"
to jednak mam wątpliwosci o co kaman,
,
Zajrzyj do relacji Myszy, zawsze ma jakieś fajne noclegi z balkonem. Co do basenu to fb jest grupa Sycylia dla Polaków, Kierunek Sycylia, Włochy noclegi itp. i jest tam sporo postów na temat noclegów z basenami. Ale to chyba nie ten wątek....Trajgul napisał(a): Jeśli ktoś ma namiary na fajne lokum, gdzieś blisko Cefalu czy Castellamare del Golfo, czy nie wiem gdzie, bo słabo znam Sycylię to z góry dziękuję.
Cena 120-140 eur to żadna cena w sezonie za 2+2 - takie i wyższe oferty mam teraz na początek lipca na Brać dla rodziny szwagra i apartament to nie są to cuda (nie szukam w wioskach, ale większych miejscowościach typu Sutivan, aby było gdzie pospacerować, knajpki, no życie wieczorne), oczywiście bez żadnej zmiany pościeli czy ręczników. Opcje basenem to 200 eur i więcej...Trajgul napisał(a):Serio? Jakiś czas temu szukałem czegokolwiek na bukingach i nie znalazłem nic w okolicach dwukrotności tej kwoty, o której wspomniałeś.