hariet1 napisał(a):Witam,
Może kogoś zainteresuje ta informacja.
Obiad w Dubrowniku 5 osób dorosłych + pięciolatek.
2*danie z rybą
2*danie z ośmiornicą
1*stek + frytki
1*frytki
woda, sok, coca-cola
całość: 885 kun
KONOBA PENATUR
Standard.
lm648 napisał(a): Z drugiej zaś strony co to za forum, że nie można mieć swojego odmiennego zdania/opinii itd.
lm648 napisał(a):Jakieś "popierdułki" piszesz i tyle w tym temacie Twojej (Szanowny Forumowiczu) merytoryki
lm648 napisał(a):I tu właśnie widać Twoją ponadprzeciętną merytorykę
lm648 napisał(a):ynka napisał(a):lm648 napisał(a):Niestety zawiodła nie spodziewałem się tego po Chorwatach, to jest tak jak dostać znienacka "liścia" W Cro ta metoda chyba słabo działa za wysokie temperatury chyba
Radzę już nie jeździć do Chorwacji, tylko nad polskie morze, tam nie będzie takich niespodzianek, no i temperatury są niższe
Proponuję abyś porady kierowała do swoich dzieci Z drugiej zaś strony co to za forum, że nie można mieć swojego odmiennego zdania/opinii itd. i krytykować zastanych tam sytuacji? Czy moje spostrzeżenia są wymyślone? A może jest to tylko i wyłącznie forum "klakierów" Szanownego Pana Administratora Rysia, który też swoim prowokującym zachowaniem potrafi podtrzymać lub wzbudzić tzw "konflikt" I co teraz dostanę tzw bana?
lm648 napisał(a):ynka napisał(a):lm648 napisał(a):Niestety zawiodła nie spodziewałem się tego po Chorwatach, to jest tak jak dostać znienacka "liścia" W Cro ta metoda chyba słabo działa za wysokie temperatury chyba
Radzę już nie jeździć do Chorwacji, tylko nad polskie morze, tam nie będzie takich niespodzianek, no i temperatury są niższe
Proponuję abyś porady kierowała do swoich dzieci Z drugiej zaś strony co to za forum, że nie można mieć swojego odmiennego zdania/opinii itd. i krytykować zastanych tam sytuacji? Czy moje spostrzeżenia są wymyślone? A może jest to tylko i wyłącznie forum "klakierów" Szanownego Pana Administratora Rysia, który też swoim prowokującym zachowaniem potrafi podtrzymać lub wzbudzić tzw "konflikt" I co teraz dostanę tzw bana?
Rysio napisał(a):
Kto zabrania Ci mieć własne zdanie Próbuję tylko zrozumieć dlaczego Ty dostałeś Cewapici czyli cevapcici z g.... jak stwierdziłeś a ja dostałem je bez tego g... . Może przez niedbałość w wyborze lokalu, może przez niedbałość przy wyborze dania albo niedbałość ogólnie czegoś od siebie dodali. Ty wolisz jednak wycieczki osobiste zamiast znaleźć przyczynę niepowodzenia, a na bana trzeba sobie zasłużyć
Bocian napisał(a):hariet1 napisał(a):Witam,
Może kogoś zainteresuje ta informacja.
Obiad w Dubrowniku 5 osób dorosłych + pięciolatek.
2*danie z rybą
2*danie z ośmiornicą
1*stek + frytki
1*frytki
woda, sok, coca-cola
całość: 885 kun
KONOBA PENATUR
Standard.
mnowakrgw napisał(a):Dzięki, ale ten temat niestety niewiele wyjaśnia - ogólnie bardzo mało rzeczowa dyskusja nad tym, czy lepiej jeździć nad Bałtyk, czy nad Adriatyk - potem kilka postów gorzkich żali tych, którzy przepłacili za piwo i tyle (chyba że coś pominąłem, ale przy niemal 40 stronach można było tak zrobić)...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne