wiolek_lp napisał(a):te kiero napisał(a):Na zdjęciu peka dla 5 osób.
Wygląda mistrzowsko!! Ale 450zł trochę boli.. no chyba że wszystkie 5 os płaci po równo to tak.
Nie wiem, nie jadłem, ale mam pełne zaufanie do Kateriny:SebastianM napisał(a):Kto może polecić konobę na Peljesac, gdzie dobrze można zjeść ośmiornicę pod peką? Nasz podróżnik Makłowicz nieco rozświetlił mi temat, ale często opinie klientów nieco są rozbieżne od tych Roberta.
LUKASQ napisał(a):wiolek_lp napisał(a):te kiero napisał(a):Na zdjęciu peka dla 5 osób.
Wygląda mistrzowsko!! Ale 450zł trochę boli.. no chyba że wszystkie 5 os płaci po równo to tak.
SebastianM napisał(a):Kto może polecić konobę na Peljesac, gdzie dobrze można zjeść ośmiornicę pod peką? Nasz podróżnik Makłowicz nieco rozświetlił mi temat, ale często opinie klientów nieco są rozbieżne od tych Roberta.
Polecam konobę u Breanowić na Dingač Borak. Viki robi świetną ośmiornicę. Jestem tam co roku.SebastianM napisał(a):Kto może polecić konobę na Peljesac, gdzie dobrze można zjeść ośmiornicę pod peką? Nasz podróżnik Makłowicz nieco rozświetlił mi temat, ale często opinie klientów nieco są rozbieżne od tych Roberta.
Zamrażanie uważane jest za efektywną metodę utrwalania ryb, pozwalającą na zachowanie optymalnej jakości tego surowca przez stosunkowo długi czas. Cel ten jest realizowany dzięki sumiennemu przestrzeganiu warunków higienicznych podczas procesu pozyskiwania surowca, doborowi właściwej techniki zamrażania, przestrzeganiu ciągłości łańcucha chłodniczego (co ma szczególnie duże znaczenie w trakcie dystrybucji zamrożonych ryb) oraz właściwe przeprowadzenie procesu rozmrażania.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne