joajer napisał(a):Karlovacko w sklepie 7zł to raczej drogo.
A podróż do HR autem? Jakieś 2000 może wyjść ...
Dla porównania na czerwiec upolowałem bilety na tanią linię na Cypr po 79zł w każdą stronę.
Trzeba tylko się naszukać.
Apartament tam też upolowany taniej niż pokój nad Bałtykiem i to.z basenem.
Wyjdzie 50% taniej niż HR bez dwóch zdań.
Dodam że ceny: knajpy, sklepy przystępniejsze niż HR.
I tylko 3h lotu.
HR ździera ile się da bo blisko mieszka pół europy i zawsze klient się znajdzie.
histe napisał(a):Ceny w jednej z knajpek w Pakostane, pozostawiam do Waszej oceny
Zdecydowanie taniej. Obserwuję to kilku lat, bywając i tu i tu....maker napisał(a):Ja po czerwcowym pobycie na Korculi i lipcowym pobycie na Santorini (ponoć najdroższa wyspa Grecji) mogę powiedzieć że jeżeli chodzi o restauracje to Grecja z pewnymi wyjątkami (ekskluzywne restauracje) jest tańsza.
histe napisał(a):Ceny w jednej z knajpek w Pakostane, pozostawiam do Waszej oceny
kseby napisał(a):Podziękowawszy wielce
Czyli faktycznie 20% w górę...
Mnie też stać ale wpierdzielam się że ktoś chce na mnie odbić ubiegłoroczną padakę... Szczególnie że nie ma ku temu przesłanek (wyższe ceny surowców podatki czy inne opłaty).
empire13 napisał(a):turzol napisał(a):Omis restauracje Bastion i Pulijz średnio zostawiałem ~500KN z napiwkiem za rodzinę 2+1. Swoją drogą obie knajpki polecam gorąco.
W Pulijz jadłem wczoraj. Jedzenie smaczne a ceny akceptowalne.
Bastion nie widziałem.
marze_na napisał(a):empire13 napisał(a):turzol napisał(a):Omis restauracje Bastion i Pulijz średnio zostawiałem ~500KN z napiwkiem za rodzinę 2+1. Swoją drogą obie knajpki polecam gorąco.
W Pulijz jadłem wczoraj. Jedzenie smaczne a ceny akceptowalne.
Bastion nie widziałem.
My w Omiszu odwiedzaliśmy tylko Konobę Gusti. Polecam, bo smacznie i rozsądnie cenowo.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne