Bocian napisał(a):Pisanie że się wydało na obiad 350 kun i nie wiadomo za co, jest raczej mało miarodajne.
Jak za co ? za kolację na 4 dorosłe osoby qźwa mam po kolei rozpisywać co było na talerzach ? no nie kartofle, no i nie siano trufle też nie
Bocian napisał(a):Pisanie że się wydało na obiad 350 kun i nie wiadomo za co, jest raczej mało miarodajne.
lm648 napisał(a):"ok 220 kun = na nasze jakieś 130 zł. Najadło się 2 dorosłych + 5 latek."
To w prostym rachunku na 4 osoby dorosłe wyszłoby 440 kun, co średnio daje 260 PLN i to jest ta Twoja " gó... prawda". W jakim kraju człowieku ty żyjesz i kim jesteś? prezesem tej gastronomi w której pracujesz.
lm648 napisał(a):W knajpie nad naszym morzem za obiad za jedną osobę płaciłem do 30 PLN (zupa, schabowy/lub jakieś mięso ziemniaki surówka, napój), Rewal/Niechorze jeszcze taniej czerwiec 2013
lm648 napisał(a):Należy tylko pamiętać o tym, że nad morzem nie zamawia się ryb I bez wycieczek proszę
cooleczka napisał(a): ......W Niechorzu jest przefajny pensjonat Puchacz, obiad z piwem to koszt około 60 -80 zł.
majeczka napisał(a):lm648 napisał(a):Należy tylko pamiętać o tym, że nad morzem nie zamawia się ryb I bez wycieczek proszę
Skąd ja to znam? Kiedykolwiek przebywałam nad naszym polskim morzem, zamawiana ryba przerastała moje oczekiwania Zarówno cenowo jak i wagowo, ale cóż do wszystkiego da się przyzwyczaić
Do temperatury Bałtyku również, jednak zawsze są jakieś za i przeciw
Z napisał(a):Obawiam się że w tych Swornychgaciach ten paprykarz byłby duuuużo smaczniejszy niż niejedno czego próbowałem w Vodickich dojarniach kasy.
hariet1 napisał(a):Witam,
Może kogoś zainteresuje ta informacja.
Obiad w Dubrowniku 5 osób dorosłych + pięciolatek.
2*danie z rybą
2*danie z ośmiornicą
1*stek + frytki
1*frytki
woda, sok, coca-cola
całość: 885 kun
KONOBA PENATUR
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne