Zbigniew74 napisał(a):Stać mnie więc jadę 15 raz Tylko juuz mnie wkurza ze Chorwaci nadal nie robią menu po polsku, jak nas tyłu tam jeździ
Szkoda, że po tych 15-stu razach nie nauczyłeś się nic po chorwacku... Ale cyfry arabskie rozróżniasz....
yanek37 napisał(a):Zbigniew74 napisał(a):kseby napisał(a):Podziękowawszy wielce
Czyli faktycznie 20% w górę...
Mnie też stać ale wpierdzielam się że ktoś chce na mnie odbić ubiegłoroczną padakę... Szczególnie że nie ma ku temu przesłanek (wyższe ceny surowców podatki czy inne opłaty).
W Polsce też ceny w górę, surowce czyli warzywa, ryby, mięso, energia elektryczna wszystko sporo w górę, podaj jakie ceny spadły?Zbigniew74 napisał(a):Stać mnie więc jadę 15 raz Tylko juuz mnie wkurza ze ChorwacWai nadal nie robią menu po polsku, jak nas tyłu tam jeździ
Jak Was stać to po co te komentarze i pytania ..." jakie ceny..."
yanek37 napisał(a):Zbigniew74 napisał(a):Stać mnie więc jadę 15 raz Tylko juuz mnie wkurza ze Chorwaci nadal nie robią menu po polsku, jak nas tyłu tam jeździ
Szkoda, że po tych 15-stu razach nie nauczyłeś się nic po chorwacku... Ale cyfry arabskie rozróżniasz....
yanek37 napisał(a):Zbigniew74 napisał(a):Stać mnie więc jadę 15 raz Tylko juuz mnie wkurza ze Chorwaci nadal nie robią menu po polsku, jak nas tyłu tam jeździ
majkelfm napisał(a):kaeres napisał(a):Jedź do Breli czy Makarskiej. Niemal w każdej knajpie masz menu oraz kelnera z j.polskim.
W Omisiu w co drugiej restauracji jest menu PL.
Bravik napisał(a):Mój post odnosi się jednak do stwierdzenia yanka74, negującego potrzebę robienia tego typu ułatwień. Tyle...
tami72 napisał(a):W mojej restauracji w Starej Novalji ceny poszlo moze o 2 kuny w gore...Czyli w zeszlym roku 70 kun porcja rekina z grilla z frytkami i blitva,a teraz 72 kuny...Polecam Konoba Toni
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne