Serio, przepraszam, ale co to jest "krumpir" ... ? Znajduję w tłumaczu jako ziemniak, ale 80KN, czyli około 50 zł ... To po prostu same ziemniaki, czy jednak coś innego ... ?
pozdrawiam, Michał
wikol napisał(a):Bravik napisał(a):Wcześniej piszesz o obiedzie w konobie, a potem podpierasz się czymś takim jak Europa Grill. 10 minut czekania na stolik w czymś na podobieństwo fastfooda zlokalizowanym przy plaży miejskiej, gdzie ludzie idą na michę w kąpielówkach. Rzeczywiście, jest punkt odniesienia.. A te kolejki to chyba robili specjalnie, gdy widzieli że idziesz.
No, ofertę ma różną nawet podłe fastfoody ...
majkik75 napisał(a):Serio, przepraszam, ale co to jest "krumpir" ... ? Znajduję w tłumaczu jako ziemniak, ale 80KN, czyli około 50 zł ... To po prostu same ziemniaki, czy jednak coś innego ... ?
pozdrawiam, Michał
dids76 napisał(a):wikol napisał(a):Dla mnie ważne jest śniadanie. W FonixFogado nie wyjdziesz głodny.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym pensjonatem. .
karolekw napisał(a):dids76 napisał(a):wikol napisał(a):Dla mnie ważne jest śniadanie. W FonixFogado nie wyjdziesz głodny.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym pensjonatem. .
Dania z restauracji też mają pyszne i w bardzo przystępnych cenach, ogólnie świetny pensjonat na nocleg w drodze.
farow napisał(a):Hej, Wy, którzy już cieszycie się słońcem, owocami morza i chorwackim winem...
Napiszcie jak ceny w konobach w dobie tego cholernego wirusa?
Z racji mniejszej liczby urlopowiczów jest drożej, czy właśnie raczej taniej? Jakie odczucia?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne