arek71 napisał(a):Piwo o,4l. z sokiem 8zł dwieście metrów od plaży (Międzyzdroje) .
Piwo 0,5l na plaży 15 kun (riwiera makarska)
Nie byłem w sezonie u nas nad morzem już dawno, ale ceny są porażające z tego co widzę...
Z napisał(a):Za obiad złożony z pizzy i napoju-50zł to już chyba przegięcie i to nie delikatne,przecież do restauracji idzie się zjeść posiłek a nie napchać żołądek ciastem.Po tegorocznym pobycie w Chorwacji doszedłem do wniosku że najlepsze jedzenie Chorwackie jest w Polsce,to co jadłem tam w żadnym wypadku nie można porównać ze smakami których tu http://winachorwacji.pl/ mogłem doświadczyć.Smacznie wspominam tylko peki z jagnięciny i cielęciny przyrządzane nam przez przyjaciela Chorwata oraz świniaczka którego nam upichcił.
drewniak napisał(a):My w tym roku za kolacje dla trzech osob + butelka czerwonego wina zaplacilismy 350 kun.
Restauracja w malej miejcowosci Bilo.
lm648 napisał(a):drewniak napisał(a):My w tym roku za kolacje dla trzech osob + butelka czerwonego wina zaplacilismy 350 kun.
My w tym roku za kolację na 4 dorosłe osoby (bez butelki wina) zapłaciliśmy też 350 kun i nie najedliśmy się do syta. Konoba w Orebiću.
To dużo czy mało ????????????
Bocian napisał(a):lm648 napisał(a):drewniak napisał(a):My w tym roku za kolacje dla trzech osob + butelka czerwonego wina zaplacilismy 350 kun.
My w tym roku za kolację na 4 dorosłe osoby (bez butelki wina) zapłaciliśmy też 350 kun i nie najedliśmy się do syta. Konoba w Orebiću.
To dużo czy mało ????????????
Zależy co jedliście. Bo jeśli za 350 kun kupiliście 10 porcji frytek to tym raczej można się najeść w 4 osoby. A jak porcję trufli, to w 4 osoby się nie najecie. I poprzez to należy patrzeć czy to dużo kasy czy mało.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne