SebastianM napisał(a):Dzisiaj rozmawiałem z kolegą, który jest na Istrii i ceny to załmka. Mięsna plata dla dwojga 240 Kun, spaghetti bolognese 50 Kun, Karlovacko w sklepie 8.5 Kun. Chyba Chorwaci przegięli pałę, rok do roku dołożyli 20 %. Na campingu 2xmotocykl + namiot 42 €/doba...Włochy czy Grecja już są znacznie tańsze, podejrzewam, że Chorwaci ukręcili na siebie bata.
dids76 napisał(a):Dzięki! W tym roku planuję w drodze na wybrzeże zatrzymać się na 2-3 godziny w Zagrzebiu, trochę pospacerować, zjeść jakąś kolację i ruszyć na południe.
yzedef napisał(a):,,,
Mięsna plata dla dwojga 240 Kun,
,,,,,,
Mięsna Plata dla dwóch osób brałem za jakoś 24-25 euro. Ceny są podobne i tyle, nie ma co pisać że gdzieś coś jest taniej za półdarmo bo to po prostu nie prawda.
wikol napisał(a):,,,,,,,,,
240kun za mięsną plate na dwie osoby to drogo ? To raptem 70zł za osobę. I to w knajpie. Bez przesady.
599 napisał(a):yzedef napisał(a):,,,
Mięsna plata dla dwojga 240 Kun,
,,,,,,
Mięsna Plata dla dwóch osób brałem za jakoś 24-25 euro. Ceny są podobne i tyle, nie ma co pisać że gdzieś coś jest taniej za półdarmo bo to po prostu nie prawda.
no jeśli dla Ciebie to "podobna cena" to nie wiem jak przeliczasz,
ale spoko Twoje liczenie,wikol napisał(a):,,,,,,,,,
240kun za mięsną plate na dwie osoby to drogo ? To raptem 70zł za osobę. I to w knajpie. Bez przesady.
dla dwojga to 140PLN,
czy to drogo ?
nie wiem,
nie znam cen "żywca",
ale za tyle to pewnie można mieć "pół świniaka"
i można sobie zrobić całkiem fajny wieczór do znacznie większego "grona",
tak czy owak z cenami przez ostatnie trzy lata to poprzewracało im się w d,,,,,,,,ch,
wikol napisał(a):Czy ktoś może polecić coś ciekawego w Mostarze.
Był ktoś w Tirma-Irma ?
Endrju napisał(a):wikol napisał(a):Czy ktoś może polecić coś ciekawego w Mostarze.
Był ktoś w Tirma-Irma ?
Ja polecam Sadrvan Jedzenie przepyszne i ceny bardzo przyzwoite
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne