Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny w portach Dalmacji.

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Argi
Croentuzjasta
Ceny w portach Dalmacji.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Argi » 03.04.2011 09:22

Witam
Wybieram się z łódką do Cro i bardzo interesują mnie ceny w portach za "parkowanie" jednostki pływającej do 5m. Chodzi raczej o mniejsze miejscowości w pasie od Splitu do Dubrownika. W Tucepi w ub. roku usłyszałem 120kn za dobę i nie wiem czy to standard czy taki "wybryk", bo jeden z napotkanych polskich motorowodniaków twierdził, że kilka kilometrów dalej w Podgorze płaci 50kn.
Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.
Robert
Cezario_x
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cezario_x » 09.04.2011 18:50

Witam
Kolego na twoim miejscu poszukałbym kwatery z miejscem do cumowania w cenie wynajmu (najlepiej z usytuowaniem w zatoczce - choć niekoniecznie).
W zeszłym roku obok mojego pontonu Niemiec cumował swoją łódź na bojce.
Są również miejsca , gdzie można zacumować do brzegu .

Pozdrawiam
Czarek :lol:
Argi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Argi » 09.04.2011 22:07

Cezario_x napisał(a):Witam
Kolego na twoim miejscu poszukałbym kwatery z miejscem do cumowania w cenie wynajmu (najlepiej z usytuowaniem w zatoczce - choć niekoniecznie).
W zeszłym roku obok mojego pontonu Niemiec cumował swoją łódź na bojce.
Są również miejsca , gdzie można zacumować do brzegu .

Pozdrawiam
Czarek :lol:

Dzięki, kolego. Tak też zrobiłem. Zarezerwowałem "apartmana" w Breli z parkingiem dla łodzi "przed chałupą". Trochę drogo, ale jak sobie przypomnę cenę za miejscówkę w marinie/porcie w Tucepi, to na jedno wychodzi.
Pozdrawiam
bartek-ania
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartek-ania » 18.05.2011 14:29

Cześć

Jeśli już gdzieś sie zatrzymywałeś. Powiedz mi jeśli chcę pozwiedzać jakąś miejscowość i cumuje w porcie to mniej więcej na jakie opłaty moge być narażony ??

pozdrawiam

Bartek

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone