Mysle ze tak. Ja jade z zona i dzieckiem na 12 dni i tez mam w zamiarze wydac nie wiecej niz 700 euro czyli ok 3000 zl. Podobno trasa przez Bosnie jest b.ladna widokowo. Do tego odpada Ci koszt autostrad w CZ,A i HR a to juz duza oszczednosc szczegolnie na aytostradach w HR ktore sa b.drogie(130 zl w jedna strone).Wezyr napisał(a):hmmm mysle ze na 2osoby 3000zl powinno starczyc?
No w zasadzie to ile wydajemy zalezy tylko od nas i od tego kto jakie ma wymagania i potrzeby. Jednemu wystarczy 3000 zl a drugiemu i 10 000 moze byc malo. Oczywiscie ten 1000 zl na nieprzewidziane wydatki trzeba miec.Trebor napisał(a): Moim zdaniem na 3 osoby przy sierpniowych cenach (najwyższych) i wyżywieniu na miejscu (nie krajowym) 3000 zł to może być mało. Wziąłbym więcej.
Ja zawsze biore gotowke. Mysle ze na stacjach benz,w wiekszych sklepach i knajpach mozna. Jednak zebys nie byl zdziwiony wez lepiej gotowke. W koncu jedziesz na wakacje i nie ma sie co potem stresowac ze gdzies tam ci nie chca przyjac zaplaty karta,a tobie brakuje kasy.Wezyr napisał(a): czy mozna w razie czego placic kartą płatniczą Maestro
Co do gazu to nie mam pojecia czy jest dostepny w Bosni. Jezdzilem benzynka,a teraz dieslem. Poszukaj moze na forum postow na ten temat lub jakichs informacji w necie .Wezyr napisał(a):Trebor napisał(a):Pamiętaj, ze benzynę warto tankować właśnie w Bośni.
A co z gazem
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne