Jadę na weekendowy wyjazd do Wiednia, jednak nocleg został zaplanowany w Czechach (blisko granicy austriackiej), dlatego moje pytanie brzmi : jakie są ceny podstawowych produktów spożywczych w Czechach ?
pozdr
awram_ napisał(a):Jadę na weekendowy wyjazd do Wiednia, jednak nocleg został zaplanowany w Czechach (blisko granicy austriackiej), dlatego moje pytanie brzmi : jakie są ceny podstawowych produktów spożywczych w Czechach ?
pozdr
Pepe12345 napisał(a):awram_ napisał(a):Jadę na weekendowy wyjazd do Wiednia, jednak nocleg został zaplanowany w Czechach (blisko granicy austriackiej), dlatego moje pytanie brzmi : jakie są ceny podstawowych produktów spożywczych w Czechach ?
pozdr
Skoro tak krótko, to czy ma to jakieś znaczenie ? Nawet 2x drożej niż w Polsce nie puści Cię w dzień z torbami, więc pytanie takie trochę... bez sensu.
Łukasz napisał(a):Może i pytanie bez sensu ale to nie znaczy, że nie można w dwóch słowach odpowiedzieć.
W Mikulovie jest cały komplet marketów (COOP, Tesco, Lidl itd) ceny są zbliżone do naszych. Niektóre rzeczy droższe inne tańsze. Ale różnice są niewielkie.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko