Romo napisał(a):No proszę... a ktoś gdzieś na tym forum powiedział, że "ceny w Chorwacji oszalały" lub też że "wszystko jest 200 -300% droższe"... i tak oto obracają się w proch mity...
mawar33 napisał(a):Drpgo i drogo i drogo ludzie którzy tak piszą chyba nie rozumieja o co chodzi na wakacjach, a ich ulubioną rozrywką w polsce są rodzinne spacery po Tesco itp. Nawet jeżeli jest drożej niż w polsce to jest właśnie ta cena którą warto zapłacić za piękną pogodę , piękny adriatyk,i poznawanie innego kraju i ludzi. Koniec kropka i śmieszy mnie tekst że po powrocie miło robić zakupy w kraju a więc ci co kochają spacery po marketach pędźcie tam szybciutko.
adziorek napisał(a):mawar33 napisał(a):Drpgo i drogo i drogo ludzie którzy tak piszą chyba nie rozumieja o co chodzi na wakacjach, a ich ulubioną rozrywką w polsce są rodzinne spacery po Tesco itp. Nawet jeżeli jest drożej niż w polsce to jest właśnie ta cena którą warto zapłacić za piękną pogodę , piękny adriatyk,i poznawanie innego kraju i ludzi. Koniec kropka i śmieszy mnie tekst że po powrocie miło robić zakupy w kraju a więc ci co kochają spacery po marketach pędźcie tam szybciutko.
Wkurzają mnie takie opinie!!! Wyobraź sobie, panie czubek własnego nosa, że są tacy, którzy też chcieliby zobaczyć kawałek świata, a mają małe dochody, więc szukają najtańszych sposobów. My np. nie mamy za wiele pieniędzy do dyspozycji, więc czytając to forum wiem na co się nastawić, może spróbuje trochę jedzenia zabrać z Polski. Nie każdy jedzie na wakacje mając niewiadomo ile $ do dyspozycji :/ I nie rozumiem dlaczego z tego powodu, że nie chce kroci wydawać na wakacje nie miałby się ruszać poza granice własnego kraju...
szpecgos napisał(a):
Jedź - zapakuj auto i jak dobrze pomyślisz co zabrać to na miejscu nie będziesz musiał zbyt wiele wydawać - po co przepłacać jeśli można taniej i do tego nie trzeba latać po marketach na wakacjach
rafiKRK napisał(a):Uwaga ! Niech nikomu nie przyjdzie do głowy płacić w euro na płatnych autostradach w Cro. bo przelicznik mają straszny.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne