Kiemol napisał(a):Bardzo dziekuje za podpowiedz!Tak na dobra sprawe zjechalem kiedys wybrzeze od Genua,przez San Remo po Lazurowe Wybrzeze(Monte Carlo.Cannes...)ale to bylo tyle lat temu i nie pamietam cen...Znajomi mnie odstraszaja,ze ceny tam sa jak z kosmosu-co skutecznie mnie zniechecilo by zabrac tam rodzine.Mozliwe ze ktos przesadzil i nie jest tak zle z tymi campingami?Myslalem o podrozy pod namiot na pare dni?!Teraz jednak stoje przed "wyprawa'do Chorwacji(przyszly piatek wyjazd)i na tym powinienem bardziej sie skoncentrowac.Pozdrawiam i jeszcze raz Dziex!
Odnośnie pobytu pod namiotem na campingu: Nie wiem jak jest gdzie indziej, ale na tym "moim" jest to sprawa zupełnie nieopłacalna, no chyba że ktoś bardzo lubi/musi spać w namiocie. Z tego co się orientowałem, koszt dla typowj, małej rodzinki, powiedzmy 2+1 (dziecko do lat 10) Wyniosło by tak: 2x9,5Euro +1x4,5 Euro (to za osoby) +8,5Euro za namiot+ 5 Euro za auto. Bezsens, bo wychodzi w sumie 37 Euro. Za dwuosobowy domek (dzieciak się wciśnie na łóżku z rodzicami) + auto wychodzi 35 Euro. Za taki sam, ale ze swoją łazienką i klimą 55 Euro (z autem).