witam!
Czy ktoś może zna jakies tanie (mniej niż 100 zwierzaków za posiłek) dobre knajpki w Cavtat. Przykładowe ceny w sklepach tez mile widziane. Rzecz w tym, czy bliskość Dubrovnika ma duży wpływ na poziom cen w Cavtat.
vodzu413 napisał(a):witam!
Czy ktoś może zna jakies tanie (mniej niż 100 zwierzaków za posiłek) dobre knajpki w Cavtat. Przykładowe ceny w sklepach tez mile widziane. Rzecz w tym, czy bliskość Dubrovnika ma duży wpływ na poziom cen w Cavtat.
Bogdan007 napisał(a):vodzu413 napisał(a):witam!
Dołączam się do pytania.
Zastanawiam się nad odwiedzeniem w tym roku tej miejscowości. Przyznam, że przed ewentualną decyzją powstrzymuje mnie obawa wysokich cen. W Cavtat nie byłem, ale w Dubrowniku byłem 2 x i wiem, że jest tam znacznie drożej jak w innych regionach Chorwacji. Czy ktoś, kto tam był może coś praktycznego napisać ten temat, coś czego nie ma w przewodnikach i stronach www.
PZDR
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne