Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ceny

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tyski_aki
Autostopowicz
ceny

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyski_aki » 10.06.2004 10:48

Hejo 8)

Mam zamiar się wybrać w śieprniu do chorwacji :) (1-sza moja podróż) i oczywiście pod namioty, może zna ktoś z Was jakieś pola namiotowe? w fajnych miejscach, a także ceny do nich za noc :) z góry Wam bardzo dziękuje za odpowiedz:))
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 10.06.2004 11:43

Zajrzyj tu: http://www.camping.hr/gb/index.htm
No i przede wszystkim przejrzyj forum, bo chyba tego jeszcze nie zrobiłeś...

PozdraV
J.
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 10.06.2004 16:26

Nie wiem w jakiej konfiguracji jedziecie ale w zrzeszonych campach w moim wypadku (2+2+namiot+samochód+prąd+lodówka) to ciężko będzie się zmieścić w 20 euro za dobę w sierpniu.
Sporo poszperałem na forum+tegoroczne foldery z cenami na sezon 2004.
Na atrakcyjnych campach trzeba się liczyć z ceną nawet 25 euro na dzień.
Dlatego rozgladam się za jakimiś przydomowymi,niedużymi campami bo ponoć ceny duuużo bardziej przyjazne kieszeni.
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 10.06.2004 16:32

Zobacz np. kamp Olivia w Sukosanie. Będę w Sukosanie od 19 czerwca do 5-7 lipca. Możliwe, że nawet się tam zatrzymam.
http://travel.to/camp-oliva
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 10.06.2004 17:11

volumen napisał(a):Zobacz np. kamp Olivia w Sukosanie. Będę w Sukosanie od 19 czerwca do 5-7 lipca. Możliwe, że nawet się tam zatrzymam.

Hej volumen !
W ostatniej chwili zmieniłem swoje plany i w drodze na Peljesac planuję zatrzymać sie własnie na camp OLIVIA w Sukosanie. Planuję przyjazd do Sukosanu ok godz. 8 rano w dniu 27.06.2004. Chcę tam pobyć 2 - 4 dni. Będę srebną astrą clasic/oznakowaną CRO PL/ na wrocławskich nr, a kolega bordową skodą fabia. Z twoich wczesniejszych postów wynika, że wiele nas łączy/poglądy na pasje podróżowania/. Jeśli bedziesz w tym czasie w Sukosanie to proszę podejdż do mnie, zapraszam na piwo.
GAJUS
tyski_aki
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyski_aki » 10.06.2004 17:57

hejo

Dzwoniłem już do Novigrad'u, i powiedzieli tak, że za 2 osoby + pole namiotowe to cena 10 Euro za dobe, bo z tego co wiem nie płaci się dwa razy za pole namiotowe bo w sumie dwie osoby beda spaały w namiocie a nie dwie osoby i dwa namioty :)

Fender tzn za ile osob? bo cos napisales zw 2+2 ? czy chodzi Ci o 4 osoby? i czy gdzieś dzwoniłeś?
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 10.06.2004 21:13

Gajus.ems napisał(a):
volumen napisał(a):Zobacz np. kamp Olivia w Sukosanie. Będę w Sukosanie od 19 czerwca do 5-7 lipca. Możliwe, że nawet się tam zatrzymam.

Hej volumen !
W ostatniej chwili zmieniłem swoje plany i w drodze na Peljesac planuję zatrzymać sie własnie na camp OLIVIA w Sukosanie. Planuję przyjazd do Sukosanu ok godz. 8 rano w dniu 27.06.2004. Chcę tam pobyć 2 - 4 dni. Będę srebną astrą clasic/oznakowaną CRO PL/ na wrocławskich nr, a kolega bordową skodą fabia. Z twoich wczesniejszych postów wynika, że wiele nas łączy/poglądy na pasje podróżowania/. Jeśli bedziesz w tym czasie w Sukosanie to proszę podejdż do mnie, zapraszam na piwo.
GAJUS

Świetnie. Ja będę w Sukosanie 2 tygodnie, jak pisałem od 19, a właściwie 20 czerwca (19 wyjeżdżamy) gdzieś tak do 5-7 lipca. Mam jeszcze namiar na drugi kamp, mały, przydomowy. Kamp "Skoljka". Ten kamp jest na końcu Sukosanu w kierunku Sibenika. obojętnie gdzie będę, to poszukam Cię w Olivii. Jakby co, to ja będę zielonym Suzuki Swift, oczywiście z nalepką Cro.pl. Możesz też szukać najgrubszego faceta na plaży - to ja :D
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 10.06.2004 21:37

volumen napisał(a):Świetnie. Ja będę w Sukosanie 2 tygodnie, jak pisałem od 19, a właściwie 20 czerwca (19 wyjeżdżamy) gdzieś tak do 5-7 lipca. Mam jeszcze namiar na drugi kamp, mały, przydomowy. Kamp "Skoljka". Ten kamp jest na końcu Sukosanu w kierunku Sibenika. obojętnie gdzie będę, to poszukam Cię w Olivii. Jakby co, to ja będę zielonym Suzuki Swift, oczywiście z nalepką Cro.pl. Możesz też szukać najgrubszego faceta na plaży - to ja :D

To jesteśmy umówieni !!!
Pozdrawiam GAJUS
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 10.06.2004 21:41

Gajus.ems napisał(a):
volumen napisał(a):Świetnie. Ja będę w Sukosanie 2 tygodnie, jak pisałem od 19, a właściwie 20 czerwca (19 wyjeżdżamy) gdzieś tak do 5-7 lipca. Mam jeszcze namiar na drugi kamp, mały, przydomowy. Kamp "Skoljka". Ten kamp jest na końcu Sukosanu w kierunku Sibenika. obojętnie gdzie będę, to poszukam Cię w Olivii. Jakby co, to ja będę zielonym Suzuki Swift, oczywiście z nalepką Cro.pl. Możesz też szukać najgrubszego faceta na plaży - to ja :D

To jesteśmy umówieni !!!
Pozdrawiam GAJUS

Świetnie. Będzie ze mną szwagier, który mieszka w Twoich okolicach, a dokladnie w Namysłowie.
Do zobaczenia więc w Chorwacji!!
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 12.06.2004 07:59

tyski_aki napisał(a):hejo

Dzwoniłem już do Novigrad'u, i powiedzieli tak, że za 2 osoby + pole namiotowe to cena 10 Euro za dobe, bo z tego co wiem nie płaci się dwa razy za pole namiotowe bo w sumie dwie osoby beda spaały w namiocie a nie dwie osoby i dwa namioty :)

Fender tzn za ile osob? bo cos napisales zw 2+2 ? czy chodzi Ci o 4 osoby? i czy gdzieś dzwoniłeś?

Jeżeli chodzi o camp to oczywiście mowa o całym koszcie pobytu w wys.około 20 euro/dzień.
W moim wypadku- ja z kobitką + syn (19 lat)+ córka(12 lat) + auto + namiot + prąd + lodówka (przy odrobinie szczęścia).
Nie dzwoniłem nigdzie bo jeszcze nie wiem dokładnie gdzie sie zatrzymiemy,ale napewno w Dalmacji.
Rozważam opcję 5 dni gdzieś niedaleko Dubrownika chyba na campie "pod Maslinom" albo "U Peća" i 5 dni w okolicach Trogiru.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies