Hejo
Mam zamiar się wybrać w śieprniu do chorwacji (1-sza moja podróż) i oczywiście pod namioty, może zna ktoś z Was jakieś pola namiotowe? w fajnych miejscach, a także ceny do nich za noc z góry Wam bardzo dziękuje za odpowiedz:))
volumen napisał(a):Zobacz np. kamp Olivia w Sukosanie. Będę w Sukosanie od 19 czerwca do 5-7 lipca. Możliwe, że nawet się tam zatrzymam.
http://travel.to/camp-oliva
Gajus.ems napisał(a):volumen napisał(a):Zobacz np. kamp Olivia w Sukosanie. Będę w Sukosanie od 19 czerwca do 5-7 lipca. Możliwe, że nawet się tam zatrzymam.
http://travel.to/camp-oliva
Hej volumen !
W ostatniej chwili zmieniłem swoje plany i w drodze na Peljesac planuję zatrzymać sie własnie na camp OLIVIA w Sukosanie. Planuję przyjazd do Sukosanu ok godz. 8 rano w dniu 27.06.2004. Chcę tam pobyć 2 - 4 dni. Będę srebną astrą clasic/oznakowaną CRO PL/ na wrocławskich nr, a kolega bordową skodą fabia. Z twoich wczesniejszych postów wynika, że wiele nas łączy/poglądy na pasje podróżowania/. Jeśli bedziesz w tym czasie w Sukosanie to proszę podejdż do mnie, zapraszam na piwo.
GAJUS
volumen napisał(a):Świetnie. Ja będę w Sukosanie 2 tygodnie, jak pisałem od 19, a właściwie 20 czerwca (19 wyjeżdżamy) gdzieś tak do 5-7 lipca. Mam jeszcze namiar na drugi kamp, mały, przydomowy. Kamp "Skoljka". Ten kamp jest na końcu Sukosanu w kierunku Sibenika. obojętnie gdzie będę, to poszukam Cię w Olivii. Jakby co, to ja będę zielonym Suzuki Swift, oczywiście z nalepką Cro.pl. Możesz też szukać najgrubszego faceta na plaży - to ja
Gajus.ems napisał(a):volumen napisał(a):Świetnie. Ja będę w Sukosanie 2 tygodnie, jak pisałem od 19, a właściwie 20 czerwca (19 wyjeżdżamy) gdzieś tak do 5-7 lipca. Mam jeszcze namiar na drugi kamp, mały, przydomowy. Kamp "Skoljka". Ten kamp jest na końcu Sukosanu w kierunku Sibenika. obojętnie gdzie będę, to poszukam Cię w Olivii. Jakby co, to ja będę zielonym Suzuki Swift, oczywiście z nalepką Cro.pl. Możesz też szukać najgrubszego faceta na plaży - to ja
To jesteśmy umówieni !!!
Pozdrawiam GAJUS
tyski_aki napisał(a):hejo
Dzwoniłem już do Novigrad'u, i powiedzieli tak, że za 2 osoby + pole namiotowe to cena 10 Euro za dobe, bo z tego co wiem nie płaci się dwa razy za pole namiotowe bo w sumie dwie osoby beda spaały w namiocie a nie dwie osoby i dwa namioty
Fender tzn za ile osob? bo cos napisales zw 2+2 ? czy chodzi Ci o 4 osoby? i czy gdzieś dzwoniłeś?