marzenaj napisał(a):Dziękuję za inf. Jadę pierwszy raz do Chorwacji i chyba trochę panikuję... mam nadzieję że będzie fajnie, lodówke co prawda kupiłam i zabiorę trochę prowiantu na śniadania i kolacje.
marzenaj napisał(a):Czy mając ok.7000 zł wystarczy mi na pobut w chorwacji 12 dni po zapłaceniu już noclegu. Jadę pierwszy raz i czytam oo cenach i trochę się boję Chcę dodać że jedziemy rodziną cztwroosobową.
Danka napisał(a):restauracje , konoby , jak zwał tak zwał , ceny wszędzie podobne
za obiadek dla 4- osobowej rodziny / ryby , mięsko grilowane , owoce morza , frytki , sałatki , napoje - w zależności kto co lubi /zapłacisz 350-450 kun , to ok.50-55 euro
trochę taniej wyjdzie pizza jedna duża to 30-45 kun
majeczka napisał(a):Danka napisał(a):restauracje , konoby , jak zwał tak zwał , ceny wszędzie podobne
za obiadek dla 4- osobowej rodziny / ryby , mięsko grilowane , owoce morza , frytki , sałatki , napoje - w zależności kto co lubi /zapłacisz 350-450 kun , to ok.50-55 euro
trochę taniej wyjdzie pizza jedna duża to 30-45 kun
W Cro duża pizza jest naprawdę ogromna; pamiętam któregoś dnia zamówiliśmy 4 małe, niestety nie mogliśmy tego skonsumować. A mój syn wierz mi, ma super olbrzymie łaknienie.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne