Witam.
Orientuje się ktoś może za ile można kupić najtańszy starter chorwackiego odpowiednika naszego T-mobile ?
ttom napisał(a):Jeśli można się podłączyć do tematu, to może ktoś ma doświadczenia z kartą pre-paid do internetu w Chorwacji, np T-mobile. Próbowałem doczytać na ich stronie, ale jakoś nie mogę się połapać
razal napisał(a):A czy jak się kupi starter w Chorwacji to się taniej da dzwonić do Polski bo mam wątpliwości? Minuta do PL kosztuje ok. 5zł. Ktoś może wie jak najtaniej dzwonić z CHR do PL?
Alessia. napisał(a):Na stronie operatora znalazlam informacje ze starter kosztuje 20kn, ale po pierwsze nie znam chorwackiego wiec cos moglam pokrecic, a po drugie na forum znalazlam ze starter kosztuje 100kn i tanszego nie ma, ale byly to posty sprzed dwoch lat. I w zwiazku z tym chcialam sie dowiedziec czy ktos kto byl w Chorwacji w tym roku moze sie orientuje.
Alessia. napisał(a):Na stronie operatora znalazlam informacje ze starter kosztuje 20kn, ale po pierwsze nie znam chorwackiego wiec cos moglam pokrecic, a po drugie na forum znalazlam ze starter kosztuje 100kn i tanszego nie ma, ale byly to posty sprzed dwoch lat. I w zwiazku z tym chcialam sie dowiedziec czy ktos kto byl w Chorwacji w tym roku moze sie orientuje.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne