Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny starterów Chorwackiego T-mobile.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Alessia.
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alessia. » 13.08.2011 23:32

Witam.

Orientuje się ktoś może za ile można kupić najtańszy starter chorwackiego odpowiednika naszego T-mobile ?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 14.08.2011 07:16

Wystarczy wejść na stronę operatora..
http://www.t-mobile.hr/2/20-00-00-00-00.asp
razal
Turysta
Re

Nieprzeczytany postnapisał(a) razal » 14.08.2011 08:03

A czy jak się kupi starter w Chorwacji to się taniej da dzwonić do Polski bo mam wątpliwości? Minuta do PL kosztuje ok. 5zł. Ktoś może wie jak najtaniej dzwonić z CHR do PL?
ttom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ttom » 14.08.2011 09:06

Jeśli można się podłączyć do tematu, to może ktoś ma doświadczenia z kartą pre-paid do internetu w Chorwacji, np T-mobile. Próbowałem doczytać na ich stronie, ale jakoś nie mogę się połapać
Radziki4
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Radziki4 » 14.08.2011 09:23

starter tele 2 kosztuje 50 kun , można go potem wszędzie doładować jak jest potrzeba , a czy taniej to zależy czy potrzebujesz tylko chwilowo czy na dłuższe rozmowy .
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser
Re: Re

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 14.08.2011 11:45

ttom napisał(a):Jeśli można się podłączyć do tematu, to może ktoś ma doświadczenia z kartą pre-paid do internetu w Chorwacji, np T-mobile. Próbowałem doczytać na ich stronie, ale jakoś nie mogę się połapać

Mobilny internet prepaid
Internet w Chorwacji 2010 i jeszcze kilka innych podobnych tematów...

razal napisał(a):A czy jak się kupi starter w Chorwacji to się taniej da dzwonić do Polski bo mam wątpliwości? Minuta do PL kosztuje ok. 5zł. Ktoś może wie jak najtaniej dzwonić z CHR do PL?

Sposób na tanie dzwonienie z Chorwacji do PL.
Tomato Prepaid - opis i ceny usług
Kwestia telefonu-pytania
Roaming czy lepiej karte do budki ?
Telefonowanie z Cro do Polski
i wiele wiele innych...
Alessia.
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alessia. » 14.08.2011 12:31

Na stronie operatora znalazlam informacje ze starter kosztuje 20kn, ale po pierwsze nie znam chorwackiego wiec cos moglam pokrecic, a po drugie na forum znalazlam ze starter kosztuje 100kn i tanszego nie ma, ale byly to posty sprzed dwoch lat. I w zwiazku z tym chcialam sie dowiedziec czy ktos kto byl w Chorwacji w tym roku moze sie orientuje.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 14.08.2011 12:38

Alessia. napisał(a):Na stronie operatora znalazlam informacje ze starter kosztuje 20kn, ale po pierwsze nie znam chorwackiego wiec cos moglam pokrecic, a po drugie na forum znalazlam ze starter kosztuje 100kn i tanszego nie ma, ale byly to posty sprzed dwoch lat. I w zwiazku z tym chcialam sie dowiedziec czy ktos kto byl w Chorwacji w tym roku moze sie orientuje.

Hr strona T mobile ma i eng. wersję jezykową...

Jeśli w swoim web shopie na stronie www oferują w sprzedaży start pakiet za 20 kn, to znaczy, że taki mają... wszystko kwestia, co w takim starcie się znajduje.. nic więcej.. To "golasek", w którym możesz wykorzystać 20 kn na rozmowy i smsy..
Alessia.
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alessia. » 14.08.2011 13:20

Nie zauważyłam, że jest wersja ang-jęz.

Dzięki za pomoc ; )
PaddyMalone
Globtroter
Uwaga na Tele2

Nieprzeczytany postnapisał(a) PaddyMalone » 15.08.2011 08:31

Zachecony poprzednimi dobrymi doswiadczeniamia z tanimi rozmowami i Internetem od Tele2 ponownie kupilem karte. Po wykonaniu dwoch polaczen na stacjonarny, dlugosci ca okolo 5 min, oraz kilku polaczen z Internetem, gdzie licznik danych w telefonie pokazal ponizej 4MB, karta odmowila wspolpracy, a zapytana o stan konta pokazala 0.00.
W tym samym czasie koledze z konta w tajemniczy sposob ubylo 200 MB.
Operator zapytany pisemnie o przyczyne powyzszego nie uznal za stosowne odpowiedziec.
Na szczescie za rok Chorwacja dalaczy do Unii, nie bedzie juz na rynku miejsca dla ofert watpliwej jakosci.
Paddy
wosiu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wosiu » 15.08.2011 08:40

Byłem 2 tygodnie temu w cro i tam kupiłem starter TOMATO za 50 kun po przeliczeniu na polskie wychodziło około 1,6 zł za min.
kozak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kozak » 15.08.2011 08:43

Co do pytania postawionego w temacie:
Kupiłlem starter T_mobile z modemem USB za ok 199 kuna.
P.S. Karrte SIM oddam darmo, za doładowanie, które mam w wysokości 50 kuna trzeba zapłacić ;)
jdubowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jdubowski » 15.08.2011 17:08

Alessia. napisał(a):Na stronie operatora znalazlam informacje ze starter kosztuje 20kn, ale po pierwsze nie znam chorwackiego wiec cos moglam pokrecic, a po drugie na forum znalazlam ze starter kosztuje 100kn i tanszego nie ma, ale byly to posty sprzed dwoch lat. I w zwiazku z tym chcialam sie dowiedziec czy ktos kto byl w Chorwacji w tym roku moze sie orientuje.

Ja kupiłem wczoraj w kiosku z prasą (Umag) za 20kn, całość tej kwoty przechodzi na konto przyszłych połączeń.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone