ołowiany napisał(a):30 zł za obiad z homarem...ech...toż to nawet Castro mi nie będzie przeszkadzał
Castro to folklor lecz ludzie jakby go kochali lub tylko ściemniają ponieważ frajerów na każdym kroku pełno.
para-35-38 napisał(a):Z napisał(a):Gdyby ktoś chciał spróbować dobrej rybki pod Warszawą to polecam Złotego Okonia pod Serockiem i obowiązkowo sandacza w śmietanie z kurkami(pycha).
...pod Warszawę to my się nie zapuszczamy nawet dla dobrego okonia
para-35-38 napisał(a):Z napisał(a):Gdyby ktoś chciał spróbować dobrej rybki pod Warszawą to polecam Złotego Okonia pod Serockiem i obowiązkowo sandacza w śmietanie z kurkami(pycha).
rocker napisał(a):para-35-38 napisał(a):Z napisał(a):Gdyby ktoś chciał spróbować dobrej rybki pod Warszawą to polecam Złotego Okonia pod Serockiem i obowiązkowo sandacza w śmietanie z kurkami(pycha).
oplułem ekran ze śmiechu ale chyba też wolę do Chorwacji na świeże niż w drugą stronę na mrożone
Z napisał(a):rocker napisał(a):para-35-38 napisał(a):Z napisał(a):Gdyby ktoś chciał spróbować dobrej rybki pod Warszawą to polecam Złotego Okonia pod Serockiem i obowiązkowo sandacza w śmietanie z kurkami(pycha).
oplułem ekran ze śmiechu ale chyba też wolę do Chorwacji na świeże niż w drugą stronę na mrożone
Nie bardzo wiem o co kaman? ja polecam knajpę ze świeżą rybką bo mrożoną to chyba Eskimosi wpierniczają.
Z napisał(a):napisałem jak wół gdyby ktoś chciał
panpawel77 napisał(a):Wybrane ceny z targu w Omis:
kalmary mniejsze od 30 do 50 kun/kg, większe sztuki (tak około 0,25- 0,3kg) po 120 kun/kg;
krewetki 60 do 80 kun/kg;
dorada 75 do 90 (cena rośnie oczywiście z rozmiarem rybki)
lubin - dorodna sztuka ok. 95 kun/kg.
W tym tygodniu byłem tam trzeci raz i wybór był chyba największy. Były też mule po 15 kun/kg
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne